[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
辛苦ching幫我分析埋啲正皮點嚟 仲care過我本人
我的確係糖 嗰時無出聲 但我都覺得爵屎慘 有咩問題

「呢度多姜糖+爵屎被人屌 咁就一定係姜糖屌爵屎啦!!」呢個係你想講既道理?但其實啲負皮邊個俾 我無從得知而我作為糖 我真係無負皮過爵屎

我明今次有啲人真係唔想益嚴褀俾focus佢 但有啲人真係睇唔過眼想屌柒佢 點解唔俾得人講 仲要話講既人霸道?

你話「爵屎被我地屌完都識收皮」
到底宜家邊個先係霸道?

都辛苦哂ching係咁狙擊彊糖 不如你都唔好俾focus益彊糖啦 上面「彊糖天下」講緊其他成員架
嗰位清好玻璃心
上到連登都好care自己幾多正負皮
究竟有啲咩先可以唔死翻tg講呢啊花老母契仔ching
講離譜佢之前放埋嚴政tg group啲野上黎添
不過佢都講明自己係姜糖hater都無咩好討論落去
糖多咁又點?
一單還一單
姜b無啦啦畀賤人擺上枱
d糖喺連登屌下都唔得
冇撚嘢呀
上次屌爵屎果兩條友玩私怨
今次屌疆糖你地係mirror post洗版討論一條不值一提又唔係mirror 的暗星
明未呀豬姜糖
諗極都唔明點解唔畀講
講玻璃心唔夠疆糖黎啦 姜濤不願意之下比人影左story 就衝出去dm人然後被cap公審就上黎連登屌
笑左 諗唔到最近有咩人會咁憎糖
唔止
之前屌糖姐定唔知跑姐佢都有份
不過嗰時佢個名叫灣仔十二少
俾人話就好似而家咁發爛咋屈人係本人或者姜糖
但而家就話姜糖講霸氣姐茶姐阻住哂 得姜糖先識佢地
咁佢自己都有份幫啲無人識嘅姜糖發揚光大
根本佢先係私怨撚
咁最應該死番去tg嘅係佢喎
佢講嚴政就得,人地講嚴祺就唔得
嚴祺d fans(定佢本人)真係好惡好霸道
算啦 唔想focus呢條友 話人彊糖天下 自己又彈出嚟瘋狂講疆糖 明明已經轉左topic 講緊其他成員進步緊 咁又俾佢搶左幾版focus

呢度係mirror post啊
唔想睇佢數住人地啲正皮負皮
有無人覺得而家mirrorgo睇fans答問題真係好無聊
如果成集播多啲2位成員出去做任務片就好
每集得好少時間
好睇啲FANS咩質素
答問題環節都OK嘅
唔知以為睇緊咩常識問答比賽
真係睇下個fans係玩唔玩得。
同埋d題目多d圍繞mirror或娛樂圈或搞笑題果類會好睇好多。
上次stanely 花名杜汶澤呀,吳彥祖細路相,阿sa邊隊組合,或者講d搞笑外語,比Abc揀咩意思,呢d會幾好睇。
收皮啦你 糖你老母?
即係依家mirror有人比人恰都唔撚討論得?
我會比較想睇班仔自己答,或者佢地分組答,多過想睇粉絲
在場或都有份玩嘅咪開心咯
好似去左fans meeting咁
但作為觀眾睇就覺得有少少悶
呢段對普通觀衆嚟講吸引度唔高
其實半個鐘短到咁呢段可以唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞