[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
映大合照有人零零舍舍踏前一級成個人突出嚟
車腎一秒間一開始已炒,慘,成個show個表情最唔好就係佢,唔知佢係咪真係太辛苦,顧得唱又要顧舞步,攪到表情管理唔到

相反jer同佢要處理同一樣嘅野,但jer就算跳得唔算好好,佢個表情都係笑,睇到jer好落力做好,唱就更加唔洗講啦,正

Jeremy 愈唱愈穩定
Tiger今次d表情管理真係好到位,夠放好正
AL唱歌好咗,把聲都好入咪,好聽
Stanley 其實唔錯,但咩事大合照又專登踏前一步,比人又搶fo嘅感覺
因ton表演都比之前好咗,無咩甩,表情亦都好好
姜濤雖然有小意外,但都無阻佢嘅演出,真係好專業,天生食呢行飯

整體今次個show係好睇,大部分都有進步,同睇到佢地好比心機
唯一失色無ak,話哂佢都係跳唱膽,asap原本佢係al後面c位果段舞,無咗佢真係差d
Frankie係咪已經提埋佢
睇入住淨係睇MCM就夠
但係林婷同Stanley我寧願睇林婷
MCM超正
肥姜配真係令人好舒服。見濤濤對住肥仔又好放。
唔知點解,其他人配係無呢個感覺。
唔係話唔鐘意姜son, 請不要誤會,無意引起罵戰。
破鏡佢哋無un
其實之前覺得佢哋un得幾型
好過依家企喺度
一陣有fb live,應該會見到搶fo怪
認同
見佢2個最近成日練舞,希望肥姜有新搞作
真係抵佢紅唔起
又唔靚仔又小器
成個八公咁 周圍小圈子唱姜b
大台棄將 娛樂圈暗星 收皮啦柒頭
感覺佢地兩個好夾 好Fd
搞到隊長側曬
話時話大會有攝影師 都唔po音樂會同活動相
想睇佢有無用閃光燈影背光全場大合照
台上依張就唔洗喇 新聞已有好多
後台撚 不了
係睇莫竣名咋
原來係一齊去?!正喎 有MCM睇
期待jeremy ansonlo keung edan組合表演可以有咩火花
佢地4個好啱feel
AL有份去大阪沖繩拍入住請敲門
可惜5G concert 我買唔到飛
好想睇佢地4個
唔知除咗佢地頌有咩小組組合呢
好似全部Mirror fans都買唔到
垃圾viu又唔早啲公佈
有無人覺得而家mirrorgo睇fans答問題真係好無聊

唔知以為睇緊咩常識問答比賽

認真有同感,d問題又唔關mirror事
唔想到時Mirror 出嚟無人撐,個場靜曬,變咗廁所位
佢買飛果度淨係得the club可以買到
仲要公佈左已經sold out
話唔定連主辨方都冇諗過俾fans入
留名有粉絲好似春茗咁搵到方法入
個show 戶外,唔入都可能睇到
想睇教主拍上次MIRROR GO澳門嗰集
佢自己瞓到半夜俾怪聲嚇,都敢行去廁所睇,我諗佢應該都夠大膽
MCM好勇超正第一季我淨係睇佢嗰part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞