[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike

Edan同女朋友分左手
無人講就快出solo歌

d歌名老土到好老尷
明明無幾耐之前仲有po story放閃
不過尊重佢哋嘅選擇啦
爵爺覺得舒服就好
一畢業就分手
女朋友仔幾靚女
可能無乜時間見面
佢女朋友幾靚
有時做藝人 同圈外人拍拖
好易聚少離多而分手
可惜
係咪又有d咩寓意呀?ViuTV 最鐘意攪d懶有意思嘅野
成團叫鏡,第三首歌就叫破鏡,嚇親幾多鏡粉呀,咁快就破鏡

不過d名真係好怪又老土
係咪會一路出到十二
有冇咁多仔有solo
淨睇個名好唔吸引
希望啲曲詞係正既 比大眾認識下佢地
唔想好似之前咁 出親歌同綜藝都係得啲粉絲支持
佢地努力好似白費左咁
雖則都有我地粉絲支持
但事實好多人都默默地走緊粉 關注度都大不如前
二期大樓都叫做make sense 少少,當係一個地方。但係一號種籽係咩意思,真係諗唔明
係呀,其中4個係成日見有應援,又早排又影相,佢地去係完全服,但另一個就唔多覺眼囉
梳打威化餅大大講到成日都見到,但又唔講有邊幾次
反而神壇果2個都叫做講到下出席過邊次

第一集果位神徒係咩地位,真係要等梳打威化餅大大先答到你啦

一號種籽會唔會關套退休女皇事?
套劇好似講電競?
利申:鳩估
第一眼睇覺得係解mirror嘅一號種籽
一號種籽:造星冠軍
二期大樓:造星亞軍

嚟緊第三...

鳩估
體育比賽有分seeding
最勁嗰個或team咪被列一號種子 No.1 seed
無人講就快出solo歌

d歌名老土到好老尷

不過d名真係好怪又老土

係咪花姐d 80年代gimmick黎
無人講就快出solo歌

d歌名老土到好老尷

不過d名真係好怪又老土
二期大樓都叫做make sense 少少,當係一個地方。但係一號種籽係咩意思,真係諗唔明
體育比賽有分seeding
最勁嗰個或team咪被列一號種子 No.1 seed

估唔到咁都要解釋
樓上話諗唔明
咪講sports係有依樣嘢
可能真係呼應超級冠軍呢

唔覆你只係唔想洗版阻住大家,我諗其他人都唔想再睇我哋長篇大論

由頭到尾我講嘅“應援得多集資得多”,都係引用你講嘅嘢,係指次數,意思即係無見過你呢個虛構神徒,你就偏偏要講我係大大知金額

你話自己應援得好多,但係又認唔到其他神徒,根本連登講嘢都唔洗負責任,你可以話自己去咗30次都唔中,都無人知你真定假
姜仔首歌係咪得YouTube 先有,見ig 剩係寫YouTube..
Ian 果隻就YouTube 同moov 都有
好似話姜濤果隻唔會收入大碟, 係廣告歌.
咁viu唔會俾錢moov去宣傳, 只放youtube.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞