[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
Ak啲fans數量又唔算少
但連page都唔多個 有嘅都係無update
話老母無做過嘢真係唔會信
你講完我去search下,又真係少老闆fan page
唔該曬ching一地花生
其實唔清楚佢哋之間嘅私怨
但我頂唔順老母幾隻admin成日喺度老婆大房二奶咁叫
究竟佢哋有無諗過其他fans嘅感受
我入谷係想睇AK嘅嘢唔係睇佢哋幾隻女人係到發花癲
作為一個普通粉絲想睇ak啲嘢
點知睇到個admin話要同個星生仔
笑咗
公道d講
193夠成堆老婆啦,呢樣野我覺得唔係太過份

講返Ansonkong.fc,我當初follow過,
乜7應援都無
淨係上網cap或者repost人地d相學人自稱fc
笑撚死人咩屌
而家學人出黎抱不平,含撚啦八婆

諗起果陣ak投票率低到唔合理,佢喊到好慘
二奶是誰?
我淨係知大房同一個叫三房既妹妹
呢個女仔講出咗好多粉嘅心聲,真係好多人都好鐘意自私追,驚死人分薄咗個仔,fc自己不停攪小圈子,所有好野益哂自己朋友同有奉獻admin嘅人
話ViuTV 當粉絲係狗,其實fc咪又一樣
認真一問
Report要咩程度先會比ig del ac
我之前成日report某人,條撚樣今時今日都仲係度
唔記得左佢添
垃圾page

幾時先出新post呀喂
三房妹妹唔係變左爵屎咩
新mirror go節奏好似好慢咁
但係幾好笑
Frankie點整都咁靚仔
同意
前半幾悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞