[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike

留名睇
老母地位超然 果個私追呀嬸同舊fc真係算鳩數啦

快d比d證據出黎 唔加密大家花生一齊食
屌個舊fc唔係頭粉開架咩?????
即係頭粉同私追勇者夾攻????
頭粉開既一定有佢招牌字型
據知開舊fc既都係一條私追撚
咁都8個負皮
即係私追撚搵到同類
原來後日返 個節目好似拍左好多野咁希望剪得好
難道唔係因為阻住左人地食生粉花生?

唔覺個live有問題,所有野都回應得好全面同得體,唔少人都係因為果個live更加鍾意佢,覺得佢識諗bor
人以群分係唔知生粉媽媽點解同小虎隊好熟咁
More
佢成日喺小虎谷上水
幾時開個mirror粉絲是非區
咁吹下水又無大問題既,唔通因為佢係admin就只可留守生粉谷?

佢通常會去小虎隊同Stanley群組傾因爲呢兩個群組成年人較多卦,唔通去學生多既unicorn度傾咩

利申:完全唔識佢但見過佢去其他群組傾偈,唔覺有唔妥
公道啲講 又好多粉去其他谷吹水嘅
無乜問題
係因為你哋班爵屎日撚日連登當tg用
響度好掛住edan呀
edan響度一定好好多
edan我愛你
好撚煩厭呀
要畀說話mirror連登仔睇就翻tg啦
我本身都ok edan覺得佢反應快又有綜藝感
但連登見到你哋班爵屎講嘢真係好感度直插
有時啲粉真係會好影響到人哋點睇你粒星
做連登仔真係慘吹奏又唔得講事非又唔得踩又唔得
最好就個post冇人出聲啦
都係間唔中講兩句姐 成個post都只係得幾句 咁都要反
開咗之後個post推得快過呢個post點算
咁我留負皮得唔得呀??
答翻你點解咁多負皮得唔得呀???
唔係你哋自己ff話自從撐呀邊個之後先多左負皮
我都冇打算出聲
咁都要插, 連登淨係用後食粉絲花生算啦好未
開翻個吹奏edan討論區囉
「我知連登仔edan你一定見到㗎
你要加油呀」
同埋唔好次次見到Edan個名就賴爵屎好冇 上次騷動音樂抽獎單野又係咁,見到人寫Edan就話係爵屎,個世界唔係得佢D fans 可以講佢嫁下話 上面咪講左唔覺關stanley 事囉一個人提你就打到係全部爵屎提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞