[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
有都唔講你知
真係好煩,唔得閒應援但又得閒去mg,又賴平時活動時間就唔到,咩都果班人講哂
放負果下真心屌出嚟,煩唔撚煩呀?
D未夠18歲去唔到果d,就不停講去唔到,未夠年齡,加多個😭
講一次就夠啦,唔洗次次tg一提起拍mg就講加😭
乜你講嘢咁似花姐
又要話人唔知事實係咩
然後又乜事實都唔講
未夠秤唔入得廠其實好合理 但班呀嬸成日幫住佢哋喺度嘈 嗰次百日宴都係
又有啲乜撚嘢假真相呀
以我所知嘅,Char根本就冇ac,咁樣就講人名出去好咩?

個人覺得爵屎嘅事
盲吹又好 是非又好
你地不結番tg私了
睇見都覺得難睇
爵屎爆左清真身?
有花生?
有都唔講你知

個人覺得爵屎嘅事
盲吹又好 是非又好
你地不番tg私了
睇見都覺得難睇

我都覺得難睇,但總係有人喺連登老屈,真係睇唔過眼
你肥,我都唔笑你
只不過冇諗過你人頭豬腦到呢個地步
點錯相仲要聲大大
我喺連登從來冇改過名
你可以睇下我講過乜嘢
Char你個頭
無人學似你睇完琴日幾個留言就衝出來柒
有時間顧掂自己先
慘得過你連開埋嚴政群組,最後個群組攪到神憎鬼厭仲要摺埋
你連喺嚴政新個群組做admin都無資格呀
人哋根本就唔預你玩
送上門都嫌你
得嗰三條毛
揸住雞毛當令箭
你要脫粉咪走咯
鏡圈都唔歡迎你
話走又唔走
做人唔好咁啦
精神分裂咩
爆人名真係好撚賤, 仲要估錯咁戇鳩
呢班連登仔最鍾意鳩估老屈
點解你地班爵屎可以玩到上連登爆曬真身連人地係炎症admin 都知
粒星係連登仔真係唔同D
連登mirror post爆真名有幾閒個個fc都總有幾個出名粉比人拎上黎公審,我仲等緊生粉媽媽D證據又係講到一半冇左
所以邊個係char引到咁多人出黎護主
講咁耐又冇花生就死返telegram啦
爆真名無問題
點錯相就戇鳩
我都等緊媽媽d證據 勇士去左邊
Sor for我從未出席過公開活動,所以你係唔應該知道我高矮肥定瘦

你係唔係char一啲都唔重要,重要既係得char見過我真人,得佢先知我肥唔肥

其他嘢你唔係知情人就出少句聲,7少陣當幫忙啦
Sor 你FB有相啊親
要唔要我搵比你

我真係無見過你真人㗎
走左啦,真係走左
乜你唔知我好耐都冇上水啦咩?
咁仲唔躝你老味丫!
頭像?唔係人樣黎架喎,你認錯人啦
果時你講我都話過唔你我黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞