[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
要工作就唔到而缺席, 可以理解, 無人會吊佢啦.
呀係sor,打錯左
真攞命!其他仔仔都要有笑容嘅有笑容,要chok樣嘅有chok樣,但亞軍個樣全程都比人感覺好唔enjoy
OMG,如果唔係你地po,我從來都無望IAN跳舞,佢仲要企正ANSON隔離,對比大到呢, 無咩事我都係睇番AL先,AL真係跳得好正
我咁睇啦,無論Stanley選擇去海外拍攝定同Mirror出席星期日嘅Event都絕對合情合理,但亦無必要讚或彈。 而我亦唔否認星期日嘅表演,Stanley唱歌真係好左唔少,就算係一秒間頂替AK嘅位,都唱得幾好。其實佢係有進步,亦都可能有人會睇到呢啲嘅改善嘅,所以Ching亦都唔洗咁忟住。

但係只係講係海外拍攝前唔見護照一事,好老實呢個係一個唔應該犯嘅錯。假如唔係Stanley係其他成員整唔見 passport,我一樣覺得唔抵幫,因為整唔見嘢雖然平常,但要作為artist做好準備拍攝都係一項基本要求。
第一次睇 Ian Fan Cam
老實係跳得有D生硬

不過我反而唔覺得佢hea,佢應該真係天生手腳唔協調
所以進步比其他人慢

我覺得佢反而係因為成日 focus 咗去記 step
怕自己甩,所以個樣就無乜表情
精彩回帶
[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(6)
https://lih.kg/gRqGaRX
#796 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
唔係丫麻,跳左幾十次都仲要focus記steps,如果咁唔熟應該再自己苦練下啦,或者搵人教下補下課,其他成員好多都好努力,知道邊方面不足就去學,好多成員都有勤力惡補,唱歌唔得既都好勤力學,進步,我諗大家係著重個仔仔既態度
我有花老母睇住洗撚怕係班7頭屌我
我就係威到明明唔想玩男團 但又可以留係度用團名義出活動出鏡同搵銀
同時又可以繼續享受單飛樂趣有自己歌有自己con再自己上埋電台
你地咪繼續屌我手腳唔協調 我有花老母罩 小心花老母又出長文屌你地講假真相
身為artist 明知要出trip
出發前唔見護照真係犯了好低級的錯
仲要係新人 俾staff屌到飛起預咗
冇人屌佢就真係有後台啦
佢今日個所謂電台訪問
計埋都唔知有冇5分鐘
佢跳舞係唔得泊埋教主到更明顯
但話佢近幾次hea咩真係唔算
清,講出重點來。
無論係出外拍嘢定出席show都係工作,都做緊作為viu員工應做嘅份內事,根本唔關咩改好咗咩尊重mirror, 邊種做法都係睇公司安排,唔通公司要你一定飛,你可以揀唔去咩。
唔明點解咁樣都可以話佢改咗,尊重返mirror
我覺得又唔算跳得hea嘅
不過作為artist 表情真係要練習下
西面表情真係好影響觀感
見其他成員都會笑下chok下
相反佢既表情就好似做得好委屈咁
但明明佢喺mirror既際遇
已經比其他成員順利好多好多

可能嗰日天氣真係太熱太難頂啦
希望佢
下次表現更好
大家都關注人地個樣多過自己
就算幾唔認真準備
只要有後台 啲job都會自己埋嚟
咁我唔知 Ian 有幾努力改
不過有一點可以肯定

佢FC 如果再幫佢拍 Fans Cam ASAP 呢D跳得勁嘅
最好wide shot d
太focus 佢真係唔係幫緊佢
將佢缺點放到好大
擺明想借姜上位抽水
全民造星果陣明明佢係ian果邊反姜b
佢對眼好似擘唔開咁一連幾樣工作搞到咁殘
嗰次係抵屌嘅,但之後佢都冇再犯啦,都叫做肯改
勁賤格 唔遮名
成日做埋呢d幼稚肉酸野博上位
唔怪得之前話剩係記得月野兔兔
因為可以用嚟博同情
今日又post姜b
博人留言
唔遮fans留言
人地姜b咪叫左佢唔好影 仲影
佢嗰個茶記講壞話事件
畀人知道仲笑笑口話講事實
無話say sorry
嗰幾條友都係仆街
男人老狗咁撚小家
咩係月野兔兔?
無留意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞