[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
我唔覺得佢手腳唔協調喎認真啲睇其實佢都啱拍子
但係唔夠力同唔夠放
可能佢已經覺得自己跳得好大力
唔知佢每次表演完有冇睇返啲片 唔睇就唔知原來自己同其他人個力度有咁大分別
同意你講嘅野
成個fan cam完全係放大左佢全程跳都無表情
好心佢男人老狗唔好咁小氣啦
係唔遮嗰兩個人嘅名 真係核鬼突
同埋姜b真係遮住個樣叫佢唔好影
佢自己應該都唔想咁核突出鏡所以先咁講咋嘛
我覺得右邊嗰個姜糖冇話錯佢喎
造星個陣月野兔兔成日狙擊佢
話佢冇talent(其實月野兔兔都批評過好多人)
咁當時都仲有好多人讚佢,不過佢係ig live話剩係記得唔鍾意佢嘅月野兔兔
條友真係好恐怖,陰濕記仇妒忌心又重
btw當時我都有讚過佢
茶記講壞話係咩事miss左
今次可以理解 佢應該真係好攰
但平時都係咁就唔好囉
雖然有啲人真係天生西面我都明嘅
但作為artist扮下樣都要啦
Yimk男人黎?
造星嗰陣睇條友啲談吐都知佢好扮野
嗰時joox投票 佢叫人投ian 唔好留翻啲票煲
男人老狗咁小家 妒忌人地咪講囉 洗乜做埋啲小動作
佢梗係妒忌人啦
Eq又低 又小器
淨係識做咁多小動作
幾廿歲人 成日蝦細過自己嘅人
唱歌又唔係真係好好 但好記得佢走音

其實一樣米養百樣人係咪講緊佢自己
係咪無試過咁多人討論自己?借到姜b上位喇可
之前睇tg有人發現佢老婆喺微博話鍾意姜b
懷疑因為咁而成日針對姜仔
我心諗應該唔會咁恐怖掛,不過以佢嘅人品又真係唔奇
btw呢種人越多人鬧佢就會越開心,因為又可以乘機扮可憐博同情
要搵呢d手段先可以博下上位又真係好慘嘅
佢而家應該好開心 終於有人討論
正一仆街狗公 人地姜b禮貌同你打招呼
你明知人地傷咗隻眼 又最緊張個樣
你就係都要影人 仲要po story搏乜7
而家呃完story view同comment
仲要攻擊返人地fans再搏多次話題
垃圾
可能cap晒圖預備放story
不過相信好多人只會更同情姜仔
都唔明點解佢可以同狗毛細貓一齊開演唱會
去茶餐廳圍爐講是非取暖算啦
唔係咁嘅話 佢ig好靜 無dm架
咪係 都唔知憑乜佢可以痴埋細貓開con
唱歌走音
咁八公 翻去繼續講姜仔壞話引人討論啦
人哋傷咗都靚仔過佢十條街
小家肥西又柒
唔會紅架喇
一世留係茶記啦

但事後賴係佢個fd講
Yimk同幾個造星仔係茶記講姜b是非
之後仲笑笑口解釋 唔關自己事 但笑得好開心

有冇高清大圖
瘦削
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞