[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
呢度冇人想睇爵屎自爆呀私怨撚死返telegram
又話咩有人搬弄是非又屌人mean粒星mean到冇廣告講
黎講去冇撚證據咪撚係度洗版屌你老母
兩邊爵屎都低質到hihi
要唔要我貼你張大頭響度比你確認下
好心你啦,點錯相柒左就柒左
死撐對你自己無好處
次撚次都係咁又要威又要怕強權講d唔講d
爵屎死返telegram
-----------------------------
爵屎hater字
真心鍾意爵爺就收口啦
啱玩咪繼續一齊玩
唔啱玩咪算囉 又唔係過人世
私怨就私了啦 唔好再擺上連登
我都係想好好討論姐
點解要睇你地喺度鬧交
問你地爵屎個char同炎症admin 比佢地兩個洗曬版 垃撚圾私怨撚
睇完曬上面堆罵戰,只有三點感受
第一,quit咗爵谷又擺上嚟公審嘅私怨撚,特登俾爵爺睇搏存在感?慳啲啦!好撚煩啊!
第二,明明好多正常討論非盲吹,但又話見到人提Edan個名就反感,變相滅聲,抹殺所有支持Edan嘅comment,以偏概全又扮曬正義,誰比誰高質?
第三,非爵屎,但欣賞Edan,覺得講Edan嘅分寸太難拿捏,容乜易講多句表現得太興奮就被標籤為盲吹,mean多句又連冇廣告都要揹埋飛,或者唔講係最好
最煩都係「咁都有負皮」
有冇咁緊張D正負評

啲歌又係cm同李拾壹
好悶
可能佢地只係唱片監製, 隻歌係其他人作既呢.
正面D諗啦
其實有咩問題,斷估唔會叫教主rap嘅
同埋佢哋之前三隻歌都唔同曲風,唔駛咁擔心住
Anson Lo條片幾好睇
雖然我麻麻地佢,但睇完條片都覺得佢幾有熱誠想做偶像
希望其他仔仔得閒都拍下類似既野啦

好想睇Jeremy拍住家男日記
Jeremy我有興趣
AL vlog屌打所有造星2 youtuber
我都覺得好正呀
鍾意教主平時拍下跳舞片,或者咁樣行街煮餸去開工,生活化啲嘅片都好好睇
感覺佢係個咩都肯嘗試肯努力去學嘅人,唔會原地踏步
都好想睇其他仔仔拍下片,俾大家了解佢哋多啲
應該入會嗰時填自己鍾意邊個仔仔就最好
希望官方真係搞搞佢
唔想再睇班admin頭(自私嗰啲)
AL條片自己度橋、拍片、剪接、加字幕同音效, 真正嘅自己宣傳自己做! 屌!公司做啲乜捧班仔仔?連花絮片講咗咁耐都唔整啲出嚟睇下
佢唱歌比之前真係有進步
之前10強粉絲見面會簡直係魔音
唉屌 仲未有證據 即係私追呀嬸同個舊fc私追撚都係鳩up冇證據啦屌
真係唔好再提

災難
見到AL jer都努力拍YouTube sell自己
有啲心痛
點解viu唔放多啲資源sell佢哋
應該係因為
「佢地行緊一條冇人行過嘅路」
或者
「我地唔了解背後嘅原因同事實」

Hi Viutv同事
如果有mirror vlog睇就好啦
viutv d資源好似仲少過一個youtube channel咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞