[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
睇緊LIVE
唔知咩文
係咪葡文?
望落GAMEPLAY分別真係唔大
謝主隆恩喇喂
我覺得無論pes定FIFA都好
最好俾老玩家可以從上集揀1至3名
球員來落下一集用,每次水尾先中
之後已經出新了
所以咪想你課金囉
接近幾日無入過黎呢個POST了 好掛住係屋企9FINGFING打WINNING既日子

原來已經有PES2020既消息 好想玩玩了

貨金啦仆街 (代K社講)
等折
睇trailer覺得好撚柒on9
d動作繼續咁生硬
依然係動作1->動作2->動作3
完全唔連貫
睇黎真係個engine廢
不過看似終於搞掂左個collision model
終於唔會bug入另一個人仔度
希望真係下年換代就一齊換埋engine
同上年一樣咁,仲無咁順
睇完簡介係咪加咗d創造球會玩法?
多左D情節故事 教練同球員有得傾下計 對答下咁姐
ML果D情節故事唔係重點 同FIFA差唔多 好快厭 去到後期都係飛曬佢
反而想知佢個轉會系統會改善到幾多 再比我見到千幾2千萬買人我斬死佢都似
我玩咗下ML-陣,只係記得有班球探
耐唔耐揾班球員,之後就好似講數咁壓價
,壓到無交涉餘地了就要決定買唔買

好懷念ps時代ML,可以自創球衣,球會
用班魚腩開始打D2,去尼日尼亞租隻
跑狗巴班基達,之後又買又租又借慢慢
組隊dream team打上D1拎冠軍
卡斯特羅
拎D意乙同西乙做賣點
上集冇既野咪可以拎黎做賣點囉仲唔快D多謝K社
出番意乙西乙
FACEBOOK PAGE有幅圖係西乙意乙LOGO
命運巴應該k社員工 次次預計都中
我估係 呢個唔算大問題
你當後衞唔得閒上黎 有半隊人慶祝都算係咁啦
反而仲有個慶祝bug冇改到就係慶祝果陣d球員一樣高度
咁2019佢話因為加左咁多聯賽所以唔夠位要del乙組嘛
雖然個原因好on9 但會預期下集會搞得掂
係!messi 同c朗一樣高
E3 2019:PES 2020正式公布!美斯、細哨代言新Master League

【PES 2020】每年一集的足球遊戲,除了FIFA之外,PES(Winning Eleven)便是最多人玩的足球遊戲之一。Konami於今年E3同樣地公布了最新一他PES 2020,稱之為「eFootball」系列(電競足球),更找來巴塞隆拿的球星美斯、前球員恩尼斯達以及名宿朗拿甸奴作代言。

PES 2020今集革新為「eFootball」系列,明顯趨向電競運動遊戲。今集重新製作的Master League(大師聯賽)模式,和全新模式Matchday(比賽日)以及遊戲內的全新設計menu都是遊戲的新賣點。其他內容加強包括,球場上增強照明效果更加出色;改良球員的外型,更加逼真的過場動畫和replay,以及全新視點角度等!

遊戲動漫

撰文:林勇
最後更新日期:2019-06-14 00:10
【PES 2020】每年一集的足球遊戲,除了FIFA之外,PES(Winning Eleven)便是最多人玩的足球遊戲之一。Konami於今年E3同樣地公布了最新一他PES 2020,稱之為「eFootball」系列(電競足球),更找來巴塞隆拿的球星美斯、前球員恩尼斯達以及名宿朗拿甸奴作代言。

PES 2020今集革新為「eFootball」系列,明顯趨向電競運動遊戲。今集重新製作的Master League(大師聯賽)模式,和全新模式Matchday(比賽日)以及遊戲內的全新設計menu都是遊戲的新賣點。其他內容加強包括,球場上增強照明效果更加出色;改良球員的外型,更加逼真的過場動畫和replay,以及全新視點角度等!

巴塞新主場球衣(Konami)
巴塞新主場球衣(Konami)

.重新製作Master League(大師聯賽)

一向玩PES系列的玩家,都一定會玩Master League聯賽,今集大幅加強,不單加入更強大的互動對話系統,可完全控制故事的進展。更可以讓玩家選擇適合自己個性的方式來創建及推進屬於自己的大師聯賽故事。另外,ML中的轉會市場將採用全​​新的算法,確保轉會、轉會費及工資等因素與現實緊密結合。最有趣是,玩家可以在衆多傳奇經理中選擇玩家化身遊玩Master League,包括Zico,Cruyff和Maradona等。

.全新模式:Matchday(比賽日)

在PES 2020的全新模式Matchday中,可以所有玩家分成2派進行比賽。最終各方選出1名代表進行決賽,所有玩家能夠一同觀看決賽并為己方隊友打油,就好像觀看足球賽事般。

https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%8B%95%E6%BC%AB/339589/e3-2019-pes-2020%E6%AD%A3%E5%BC%8F%E5%85%AC%E5%B8%83-%E7%BE%8E%E6%96%AF-%E7%B4%B0%E5%93%A8%E4%BB%A3%E8%A8%80%E6%96%B0master-league
曼聯同祖記今集極大可能有版權
希望online server 好D啦
唔想成日delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞