[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來唔係我問題 但好似賭錢咁 越難玩越要玩
講多次好冇
又唔算,其實好公式化,都係直線+分邊

真係好撚悶
就係做國家隊教練,咁你要借好多人出去,當你借左6-8個人出去啦,最好唔好係自己隊國家隊

然後你國家隊既賽事就跳過,咁跳過之後有機會你借出去既人會爆發

如果冇,就反覆load幾次,國家隊友誼賽既賽果就由鳩佢啦
有無消息講myclub 球員會keep定reset未
冇講過會keep 以往集集都reset 唔係點賺你錢
手機版免費但唔reset
主機要午錢買game仲要再抽過
手機版都keep左所以睇下家機版會唔會keep
其實唔使keep晒,俾我keep 5+1經典都好
比人自選5-7張keep就好
一隊波計埋後備10幾人比你留一半都要感謝konami了
咁你集集起手都已經一半黑波 k社仲點賺錢
淨係俾過普通人唔俾過FP都得

咁繼續抽FP, 另外黑波有機會下集變弱, 再繼續抽
K社表示pre order送你一個細哨 你要謝主隆恩
Pro Evolution Soccer

We are incredibly honoured and excited to announce our EXCLUSIVE partnership with the most successful club in Italy; Juventus FC.

https://www.youtube.com/watch?v=uaEtbIZNJP4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1aRTFv1En__JZAYcJ8NSwXouxPpNS_GdoEcerwscXWp3MVeI8-No1MRm8
Bingo
又到返c朗
咁fifa今集搵乜水做封面
唔怪19中途fifa都轉左封面做尼馬戴巴拿迪布尼
睇黎一早有暗湧
20公布左同psg合作 我估包皮同尼馬可以擔正
Pes好難得集齊絕代雙驕
咁多年黎 牙朗終於有face scan絕對唔差過fifa既face scan
其實19轉封面關唔關牙朗雞姦案事
其實時間上都幾match
face scan同畫面始終都係pes好d
都係嗰句 好睇唔好食
Btw 拜仁段trailer入面有人發現有一幕係k社員工用部機capture緊個球場
而部機個畫面顯示左capture個日期係2018年12月
姐係個agreement好早就達成只係冇公布
所以祖記好早傾成都唔出奇 fifa亦有機會因為咁而中途轉封面
其實fifa個整樣我覺得係呢個年代黎講唔合格添
岩 睇過d gameplay片 真心覺得同2019差唔多
一樣有on9ai走位 玩家控人轉人都會有派膠情況
7月尾demo見真章
2019個轉人真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞