[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今集係咪驚古天奴會轉會先唔用佢做封面砟

不過走得去邊 軌BAN左 獌又唔想去
足球上帝
年年都巴塞做封面
幾時先轉
古天奴係疤踢得麻麻 在情在理都應該搵球王美斯做生招牌啦
續左約又係僅有既版權之中最高知名度
利攞咗歐聯冠軍都唔夠疤
岩岩完左約 應該都會揀同fifa合作而唔係垃圾k社
之前拎歐聯冠軍k社都冇起勢咁打飛機
已經有暗湧 今集應該由曼聯代替
新partner更加應該做賣點啦
疤連續幾多年做封面 好似2012開始已經係疤做封面
美斯以前做過封面 好似係拍住托利斯
13牙朗 14拜仁 15葛斯 16尼馬 17-20都係疤
依加k社副牌 唔搵疤就已經到阿仙奴,米蘭雙雄呢d level
呢幾隊成隊做封面勉強夠班 單獨搵一個人出黎做封面就唔掂
曼聯我估第一年唔會好深入合作 隨時好似2018馬體會咁過渡1年就算數
傻尻電腦 返更衣室往死裡打未

近幾集d走位
笑撚死我 打打下特登停底睇replay再笑
係咪嗰陣簽約要加錢先可以美斯呀
原來筆錢用曬落巴塞同美斯到其他野冇錢整

電腦用我班副選打出黎個比數同我差唔多,阿仙奴次回合仲要1射0中
GENK CELTIC入到歐聯8強
綠帽巴下集有曼聯買唔買
佢玩左唔知幾多十季 D人腳一早亂曬
同埋重生人好多時都會比D廢隊買
上屆決賽對諾斯查籣特,四強係我、諾、些路迪同阿積士,呢幾隊淘汰哂psg、皇巴、曼城
買二手
呢個應該八年咋
其實好多重生人都會係翻本身個隊再出現
我玩到202X年尾
C朗美斯個D都係係翻皇馬同巴塞重生
C朗都係 係翻皇馬出現
但仲有好多其他都係自由身 然之後會比D廢隊買左
唔知2020聲稱既realistic transfer會有幾真實
再比我見到2,3千萬買人我斬撚死k社
唔係幾信我要睇你ml個年份cap圖
應該係八十年 打漏個十字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞