[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係,好撚明顯,搞到下下傳波要睇定先得,今時今日根本冇哂爽快感,長傳又係永遠唔係斬空位既屌

隻game加左沙拿真樣
冷靜啲 唔好中咗K社計
K社: 就係玩到你燥 玩mobile啦

16年前嘅winning有軍醫抬人出場嘅畫面
點解16年後反而冇
返工已經大壓力,搭車返工打pes仲中壓力,等陣玩到以為地鐵又多件痴線嘅
利申:到時相認
依家隻game根本唔在乎細節位,以前電腦球員傷係真係會出埋傷幾耐,食黃紅會停幾耐,依家根本傷、食紅下場會繼續出

點解我會知,因為果陣同kane爭神射,我產傷左佢,佢下場照入波

其實PES而家銷量係咪好差 唔投放資源都咁既地步
之前唔係有巴打話年年下降緊

今年睇到官方fb都係俾人屌多,上年都未到咁
自己扲黎衰 不如唔好出算啦 又要出
PES主要靠手機版頂住
主機版雖然銷量下降 但因為本身擺落去既錢唔多 所以個純利潤唔算話差
甚至已經好過前幾年
姐係話K社依加知道就算cut cost整舊屎出黎都會有人買
銷量跌左 但成本都減左 計返起上黎反而係賺多左錢
https://www.youtube.com/watch?v=abimTho44bo
demo果陣慢d真實d 依加update到d動作都可以變左輕功水上飄
集集都係愈更新就愈快,但玩家ai仲係柒下柒下,以前一加快節奏就好好玩,依家只會見到前場班仆街慢慢行,等埋mark佢果個埋哂位先扮走位
唔睇呢條片真係唔覺
其實走位個問題究竟係引擎廢定係故意整

成日打反擊兩翼都企定定係後半場等波,再唔係就4打2,除左我拎住波果個之外,其餘人走哂同一個位

再唔係就係後場猜波果陣有個撚樣係你側邊係咁擋撚住

好撚憎啲人無球走位好似限速70咁科籣、中田英壽無球跑20碼走唔贏森美爾都算啦,連92速安基斯都跑唔撚贏佢仲要跑跑下俾佢食撚到內線

本身我係嫌森美爾跑得太慢先賣出去,換左件波衫就由70速變90+

秒紅之鬼
想問下中兩張相同(黑波為主)
你地會其中-張即放,做導師,
等中第三張換,定輪流用?
官方仲有data pack更新
你係咪指精選球員 冇乜可能會再中第3張一樣
佢要係同一個活動入面既果隻球員先得 本身已經只限你抽3次
你果3次唔係一樣就好似已經唔得
例如你今次活動中左2次美斯 就算下個活動再中美斯都好似唔當係相同版本 所以唔比你當3隻一樣既黎換
幾驚喜以往一般都係出4-5個DLC就收皮
估唔到5月尾仲死唔斷氣 不過都應該係補返D球員樣為主

但2020仲未有任何消息
我d自創球員
真係估佢唔到
好心佢淨係update樣既話就唔差在下集先出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞