[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
諗起前幾集有巴打話練完啲人去交換電腦廢人
好撚耐冇入黎winning 區,估唔到綠帽兄你仲有玩, 真係真愛

早幾日睇咗trailer 下集有曼聯官方, 會唔會用哂啲錢買版權整位閪系統呢
呢度個個都仲有玩架

就算有錢都唔會整個閪系統架啦,慳番啖氣

呢幾日冇打隻GAME了,但都踢左曼聯半季

一路聽新聞一路打
係唔係都唔會整啦
睇佢連啲辦公室都擺出黎就知冇料
正打算咁做
反正大把錢
打左winning 最少15年
永遠都係會左cut右cut 好野唔識留
見住佢近呢幾集啲細緻位愈做愈hea 應該都係咁大
淨講球場入面 準備換人冇球員企係度
自己個樣就唔會見到 唔知整黎做乜
後備席吉既 禁區內得剷跌先會犯規 手球又取消左
仲有太多不能盡錄 仲要未講球場外
最慘唔玩呢隻西game 就要玩仲ON9既fifa
究竟有冇可能有第3隻足球game彈起
2020聲稱有一個真實D既轉會系統 又有得好似N集之前咁較電腦既轉會頻率
留名睇買人依然係2,3千萬
屌佢老母 都唔知整返自幾出幾多錢有乜咁難
隊波袋撚住千億都冇得用
之前又無啦啦cut交換球員 係呢兩集先加返
講開就講埋 啲球員啲髮型大部分都係個個洋蔥頭
自創可以用既髮型個啲連續唔知幾多集冇變過都係個堆
愈諗愈多
跪求2k出手

出佢老味咩
fifa玩版權玩撚哂
我個人對版權冇乜與興趣 反正有patch
不過我知console 版係麻煩啲
老老柒柒 真係指意fifa都好過pes
pes個budget近年有減無增 個思想係點樣用最少資源去賺最大利潤
佢知道出多d錢都唔夠ea玩 安穩賺下錢咪算囉
根本唔可能指意佢會整到隻理想既足球game
fifa雖然依加都唔係隻理想既足球game 但ea起碼有財有勢
有條件成為一隻理想既足球game 但唔知係幾時姐
可能永遠都唔會有隻理想既足球game
但你問我依加咁睇 邊個有可能做到 我唯有答你ea
好現實 冇錢冇條件 你仲有咩可以指意佢連ff既機會都冇
fifa轉到winning咁嘅style咪好囉
年經講到口都乾
我發覺k社係呢方面有樣野係'幾成功'
佢不斷del野 整d on9野刷低個下限 久而久之 玩家既期望就愈黎愈低
亦慢慢接受到 當佢再逐d補返d野上去 班玩家已經要謝主隆恩咁
好似2019 d ai唔識扭波突破,冇遠射淨係識橫傳勁ban死角
下集只要識遠射同扭下波 多幾樣進攻套路 個風向已經係當佢神咁拜
屌佢老味 原來一隻足球game有遠射有扭波係值得拎出黎講架
就係有財有勢先彩你有味 更加唔洗整好啲野比你玩 所以唔會對fifa有期望
決定左轉去雷丁
靠岩岩轉生既C朗起家由英冠打起
本身自己果隊用黎做大魔王
最慘係加陣啲足球game 有埋啲課金抽波系統, 變咗賭博成份居多, 基本上出新一集要你地抽過game 廠已經穩賺, 好多傳統大作都係咁。。應該未來十年都唔會有新足球 Game 興起, 除非 EA 執咗
其實K社只要加翻啲十年前已經有嘅元素落去
已經會好玩好多

下集想教下英冠波
咁多聯賽真係英格蘭最好玩
有得升降班,頂級聯賽強隊又多
其他法甲西甲嗰啲都係得一兩隊強隊,冇咁刺激
但玩下玩下就會強隊變廢隊,廢隊變世界級勁旅

隻game應該整啲隨機野啦

例如富商注資、球隊破產、班主撤資

仲要轉會市場既時候多啲大單既轉會消息報導先係架嘛

同埋成日都唔報下球壇發生既事,例如各國聯賽冠軍、神射手、mvp咁

仲要好多重生球員係電腦度升到勁高分都係冇球隊角色
以前唔記得邊集係有呢啲報導
嗰陣伊巴仲踢緊巴塞
依家越整越少野
淨係放晒精力去課金mode到
轉engine之前囉屌佢 個陣其實係愈黎愈多野
聖誕節球場啲員工真係帶聖誕帽 同有唔同
依家ml hea到仲衰過2013,2014
差過2014隻垃圾就唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞