[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Beta hold起哂個德甲
全假人
正式版出d fanboy又含到雪雪聲話有德甲real face scan好好J
Pes 大部份齊 一年都update 幾次

利伸:無真樣唔會用嗰個球員
每年比幾百當update
歐國杯
想回2020坑,想問2019 英超同西甲下游球隊多唔多真人樣?
國家隊陣容終於update
英超還可以 西甲真係比較少
呢兩個聯賽完全係fifa最強項
16果集都有歐國盃 不過當年得一個決賽球場 update左唔少人樣 但國家隊陣容冇更新
希望今集係有豐富d既內容
咁唔係主流聯賽果d係咪全部大眾樣
法甲都幾多樣
錯 pes既法意荷葡完勝fifa好多條街
其實英超都做到豪門常規球員接近全真樣
中游既正選起碼一半或以上真樣 下游失色d姐

冇人睇果d聯賽先多
好多唔識嘅都有
就算唔係face scan都好多做得幾真啦
呢個真強項 有啲佢自己整仲靚過隔離face sacn
如果淨係玩死西甲/英超/德甲 亦唔會考慮買其他聯賽既人 FIFA係冇得輸
但如果你係會周圍睇下人揀下人買就唔同講法
fifa出到去其他聯賽係大量假樣 有潛力都揀唔落手買
pes係法甲,意甲,荷甲,葡超呢d都搵到好多真樣
遠到去埋南美阿根廷巴西呢d都唔難搵到真樣既球員
平民價又有真樣
fifa其他十幾個聯賽真樣加埋都唔知有冇英超一隊人
雖然我喺淨係玩英超
但係買人只可以喺翻英超買真係好on9
冇真樣完全唔想玩
winning就算係假樣都靚過fifa假樣
上年西甲己經好左
今年再UPDATE埋拍得住英超
加埋德甲今年有180+ FACE SCAN
ea肯發力 要係真樣數量超越pes話都冇咁易
攬住堆版權咁多年終於都做返d野
其實都好痴線 上年西甲加左百幾個樣 黎緊呢集德甲又百幾個
姐係話以前呢兩個聯賽除左最top果2,3隊 其他隊係勁多假樣先會比佢加到2,3百個真樣
屌以前得英超有真樣
西甲得皇, 再加巴果堆7到唔想用o既自制FACE
連馬體都冇
可能今年PES發力攞大會版權
EA先做少少野
有心唔怕遲 只要EA保持到依加個步伐就好
其實一集就可以補到百幾個真樣同十幾個球場係好勁
佢gameplay同畫面幾時先有winning一半
d動作同個ball movement假到
隻game幾時出
綠帽巴pre order未
準備買二手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞