[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有人數過
今集補左400個face scan (beta 加德甲)
你話佢收埋左幾多之前一路冇放出黎
大把人話動作好真。。
動作多變化多就真
Ball movement有d奇怪 射波我覺得fifa做得好好
玩好耐都冇重覆既感覺 個波射出去個軌跡係free
唔似pes有時有種個波被吸埋去龍門隻手既感覺
但係fifa既傳波就好假冇乜feel
pes既傳波有curve 有種重量感 有feel好多
PES 好多野都有幾套動作限死
好似FORMULA 咁
唔夠FIFA咁有隨機性
同意射波多變化
呢個的確係 好多位都好機械 你知邊個位點樣傳波射波係入硬 好公式
以往都有好多國家隊
問題係今集佢會點好好利用個歐國盃版權
2016果陣都有歐國盃版權 但當年國家隊名單冇更新
個歐國盃MODE好求其 直接由小組賽打起 球場又得一個
幾時有香港隊 好多年前打亞洲杯有過香港隊
2019冇咩 記得2019好似連東方定傑志都有架喎
國家隊層面冇香港隊
https://youtu.be/ET2Puqg48RA
區旗都冇
仲想有香港隊
玩開單機,想問各位師兄master league呢幾集d設計好唔好,見到d樣同d動作咁真有d想玩返pes
上集ml垃圾
點垃圾呢?

上集轉咗玩fifa career mode,不過都係唔太慣佢要放球探出去先睇到球員數值,如果唔自己上網搵定先,可能會成個轉會期都搵唔到啱用嘅球員
同埋佢啲重生球員假名假樣,仲要留意住佢喺邊隊退休
ml買人做得最好係個search engine 真係好方便
不過一日唔改返自由出錢買人一日都係垃圾買人系統
點解pes唔做好個日職
fifa話就話自由出價,但係其實佢已經內定咗個range,同埋球員加錢方面,個球員好似完全無價值咁,有時想清人先格硬加個球員落去
Pes改返好個價錢先啦 2,3千萬就買到球星 時光倒流十幾年前呀
不過今集應該好有希望有個貼近真實既轉會費
最重要都係自由出錢 比你貼近個轉會費
但我都係有錢都冇得用
今集應該都係冇改善 唔明點解當初要改成咁
今集唔係講明話會改咩??
Realistic transfer system 任佢講
淨係聽過轉會費會貼近現實
岩岩睇番意甲個咧雖然有版權,但布雷新亞要假名
咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞