[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
無啦啦cut撚左免費sony
玩左十幾年都係覺得PES好玩過FIFA

拜仁官網之前疑似比人捉到合作伙伴入面包含konami 之後又del返
加上ea係合作伙伴名單上除左名 都應該好事近
Game界黑社會
Sorry 呢個世界有錢真係大曬架
呢幾年轉咗玩fifa 真係頂唔順 完全冇踢波feel
笑左 連免費既機會都唔比
Sony:拿 比機會你免費 食屎啦k社

Sorry 我要你連屎都冇得食
個 post 持續咗幾年啦
可以合作嘅範圍好多
好奇今次咩事
全世界公布晒又改返,兩邊都樣衰左

但ps+個個月送300 coins又唔似關係唔好
話間接聲援香港嘛
留名睇下點
唔明,即係點?
有人ff係撐香港呢期嘅示威嘛
本身都買左 有冇免費真係無所謂
好想快啲玩2020

bal轉會去紐卡素諗住護級,點知唔覺意拎左雙冠王

38場全勤

下季會打10分鐘一場,會轉去豪門
當全世界都已經玩厭2019等緊2020果陣
綠帽巴仲係到諗緊個save下季點玩
入44球都冠軍
少失波

一係啲豪門冇防中呢個位,一係就唔收我

去左曼聯

普巴個仆街防守廢到

但曼聯有sms
原來仲有post同有人玩
作為winning時代已經開始玩嘅玩家
真係玩撚到灰

學巴打話齋,用tikitaka真係聽輸,次次傳完波就企係到唔識走位

電腦永遠得一招邊路撞牆迪路菲奧爆佢,跟住就單刀,變左一定要手動控個閘企後到包晒越位咁先追得切

ML後期啲電腦唔撚識買人
一堆數值8x嘅連續n年都係任意球員/其他球會
結果就我果隊5星戰隊前中後場都90以上對其他垃圾隊
淨係skip比賽都已經可以聯賽全勝,得失球過百

最垃圾就係legend mode
電腦智障到冇朋友呢啲唔再講
又成日無啦啦7x分鐘換我出去,明明大把體力
但最接受唔到係玩呢個mode係0成就感
踢完一場,除左見到我評分入球助攻幾多之後乜都冇,信任度就一早爆晒
就算我拎左金球獎,都只係得一個信息,然後就冇然後,最多都係開返生涯拎過咩獎嗰陣睇到,實際上係0獎勵
玩nba2k系列嘅my career 點解咁好玩,係因為真係有成就感,你破左記錄係真係有獎勵,你個人物真係會勁啲升得快啲
對比之下pes真係垃撚圾

Btw
ML轉會開挑戰模式
後期佢地買人會唔會勁啲?
挑戰模式只係令自己經營難少少
ai logic依然係弱智
垃圾
有冇方法可以幫佢地一次過轉會
辛辛苦苦組咗一隊波,個個都由15,16歲開始玩左十幾年培養到而家個個能力值都九十幾,唔想重玩
如果ml有得自己控制轉會就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞