[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://www.konami.com/wepes/2020/eu/en/all/page/license
版權list出左

match day以我理解係好似splatoon 2祭典咁,分兩個陣營(兩隊波),例如呢個星期猁對妓

你要選其中一隊去打online 1v1,最後會影響到邊個陣營係game入面贏

陣營同自己嘅贏輸會影響到PESL Open嘅排名(即係舊OD),亦會影響到PESL Open季/年終賽嘅參賽資格

好似係咁
My club 又有新design
PC版demo尋日有更新過
有人話改左少少gameplay 同埋setting.exe果到多左個vsync選項
邊到有得睇
原來孫興慜無啦啦升到100 25歲
重生左超過一次?
唔係 呢個係新save黎 應該唔超過20季
大巴拿而家都99 24 定25歲
好好奇D痴線佬可以玩到重生兩次 第二次係咪會比第一次果陣更加高能力值呢
好少會第2次都用個個人
btw原來啱啱好20季
請問pes有冇TG group , thanks
好似有個PES討論區
但唔記得係咪連登開
YouTube 打Pes 2020 之後setting set今日
有條片有講
條片係美斯卡來
太多條 唔知邊條
不過官方都未放消息 咁快會有片睇到新DESIGN
https://www.youtube.com/watch?v=5gBJieA08kw&
哦 原來係呢條片 唔知講乜鳩文 應該係西班牙或者葡文
鳩估:幅圖左上角寫左suggestion呢個字
同埋條片入面條友有上twitter係咁睇d tweet 不過都係d suggestion同concept 應該都係fans諗出黎既 唔係堅料
希望今年多D玩法myclub
同埋好似呢2日會公佈myclub details ?
好似會係東京trip公布

其實好多fans整出黎既concept都靚過k社好多
有時唔可以乜都賴版權 界面呢d野pes已經outdate左好多年
呢個靚到痴線
Thanks
個lineup screen好正
我覺得lineup唔好再用相 本身隻game已經受版權所限
非版權球隊都係鳩揀相 頸以下要用灰色遮住 其實好肉酸
應該好似現實英超西甲咁直接show個player model出黎
好似依加隻game開波前兩邊都會向show一個球員企出黎
明明幾靚幾好睇
其實以前game樣咪幾好,仲可以power of自己整得幾似
好過而家有版權有樣,但有D件衫都九唔搭八
呢啲細緻位真係未見過pes點認真處理過

唔係100%準確 但有極高可信程度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞