[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我覺得1至3都差唔多
總之隻game要你傳失既時候係整定 係唔需要理由
聽過人講所謂既輔助 其實姐係交左比隻game決定 所以佢要你傳失就一定會傳失
好想佢整返個semi assist level出黎 介乎於手動同完全輔助之間 食球員能力值亦都要求玩家手制既禁制角度準確
恐怕2020都係冇呢樣野
有練過手動 唔再交比隻game決定我幾時傳失 但完全手動又太難
而且隻game從來唔識公平 ai唔會因為你用手動而降低佢自己既傳波成功率 一樣係ping pong pass
突然醒起呢

好似有幾首歌唔見左咁
我淨係記得有首FIRE係消失左
係幾耐之前既事
呢隻game同水晶宮真係有路

勁撚到
水晶宮美斯 沙夏
水晶宮c朗 賓迪基
我都唔知乜鳩,總之防守好好龍又勁,一個長傳踢上去就單刀
Aggre 直頭痴撚線
水晶宮, 西布朗 = 大佬級

岩岩呢季完咗 特登買咗沙夏返黎, 咁撚勁吓嘛,
買返黎同我坐係度呀
仲有隊李斯特城

隊森林防守廢就廢,但反擊搵個75速既都爆贏哂我90+,我兩個save對森林都要屯重兵防守先掂
btw zaha重生左,俾我買左了
阿狗是咪 Mon 住我地個 post
【轉會講場】垂涎韋費特沙夏 艾馬利要求槍手開水喉5.5億
https://hk.sports.appledaily.com/sports/realtime/article/20190624/59751222
阿狗邊買得起
買完益番少少錢我曼
阿仙奴搵得艾馬利就預左係繼續閂水喉限米煮限飯架啦
不如我曼買翻啦,反正都係儲黑人
究竟龍門點先高分

入十二碼or freekick?
今集12碼都唔易入
龍門成日救到

仲要龍門數值咁低個圈圈實大到死
所以我通常都射中間
講起12碼
現實世界既現論話你聽撲12碼企中間既話
撲救到既成功率係最高
但係你永遠想做D野等到好似盡左力咁
即係最後都係會簡撲左或者右
我都有聽過
試過幾次7分既,瘋狂救波

連6.5都好難,除非有助攻
想下有冇網站可以下載返真實球衣
試下先
搵個patch唔難,最煩係隻手指要岩格式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞