[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
真係忍唔住要講 隻game d界面設計真係好outdate好outdate好outdate好outdate
同10年比好似都係差唔多水平
DEMO更新之後
好似改善左撞一撞都吹既問題
唔要求咁多
BAL 加返獎盃櫃未
估唔到demo都會更新gameplay
得pc係咁 ps4都冇更新過任何野
我個人就想
加返OP,雖然無咩重要,但每次開波前睇一次鬥志好似旺盛D
ML唔好再分國家球會,好似以前咁大兜亂D3打上D1
或可以完全自創一個球會,球衣同球徽,用班魚腩開始打
等下啦
可能2021重點推介新功能
fifa前幾年推出果個journey mode去到依加都搞唔起
bal呢類mode都恐怕永不超生
仲末公佈myclub
咪又係個D
myclub上集開始已經收收地皮
出左果個乜鳩featured players同送黑波係冇分別
個抽卡又唔係話好難先抽中正野
結果隻game出左唔洗1個月 課金既已經全team連後備黑波
唔課金既都因為個featured players已經大半隊黑波
好快就覺得滿足玩完 想玩耐少少 養住班黑波又貴到死
最尾都係逼你課金鬥消錢 根本就冇癮
外國有偷跑有人玩緊正式版
偷跑兩個禮拜
咁痴線
家用機既可以問下賣碟個D鋪有冇
Guys, dont know if i can or not give infos, and out screens/vidéos.
So by respect for Konami, i deleted the tweets.

屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
乜咁快手
網上有人係未del之前轉載左部分相 不過唔齊

另外仲有幾幅ml cutscene 暫時唔見backup
大概係影住個領隊係個會議室入面同人開會 有對白有得比你揀d選項去答野
仲有有條片影住ml一開波果d選項
姐係揀咩貨幣作為錢既單位果d到 但唔係英文 我睇完都唔知係d咩
之後佢就del曬d post 同埋佢講過偷跑係冇得online 亦冇陣容update
上年19都好似早咗幾日
但MY CLUB SERVER未開

https://twitter.com/jeyspeed
條友依加又繼續post wor
轉頭又del左 想點撚樣啊
如果有最新轉會更新,用祖記開季已經唔駛點買人
個介面好靚
幻覺黎 ml選項果條bar我記得幾集之前都係擺係上面
呢幾集就擺左邊 每幾集就轉一次呃下人咁樣睇落好似有轉變咁
大兜亂正
頂級聯賽幾十隊都係強隊
諗起都射
似同官方夾睇宣傳
追開AKB既我呢D招數見唔少啦
都幾識引人
今年係比較靜 岩岩過左gamescom都淨係宣佈左euro2020
靜有靜既好 希望佢既態度係做實事 唔好好似以前咁瘋狂打j但令人失望
今集睇得出gameplay有進步 正常返d
ml暫時所知道既野都係正面 但又只係知道表面果層
希望唔係金玉其外敗絮其中
最後一關就係隻game每年都係正式版差過demo 宣傳既內容全部都係吹大左
唔知今年會唔會又係衰係呢到
但今集種種跡象都比我覺得佢係有心去做 甚至佢做出黎既野係仲好過佢既宣傳
老老柒柒未玩隻demo之前 淨睇trailer同e3既一d gameplay片 我係冇咩期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞