[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Pes你點對得住我地呢啲死忠
留意到電腦分邊打1 2果陣我地啲閘既轉身同起步會好似時間停止咁啜左落地

仲有我地分邊果陣無論空位幾大都好,電腦過黎包既人會以超99既速度衝到去指定位置包實我地內切個位,如果係打比戰,好多時直頭會衝到我地拎波帶前一步即刻到既位

呢個應該係比較少人留意到既cheat位,真係好仆街
快到好似佢裝你畀果個位咁,以前真係唔會咁,畀你發揮下,而家最高難度根本唔係電腦勁左,而係超現實地屈你機,平時踢波睇波都未見過咁
我琴晚對曼城就係,下下放D位落邊明明領先4-5個身位,最後果5步俾佢D閘/中堅跑贏番,好離譜

但佢放波落我邊線同樣情況又係佢跑贏我,我都知佢史達寧勁,但我長友都成87, 88速度,會唔會跑10碼都輸4, 5個身位咁撚癲呀
BTW我隻安基斯升到做「戰士」了,唔知有冇機會做到旗幟呢

但睇番上集經驗係一來要立好多功名氣要大,二來好似能力都有限制,要夠勁 呢個真係難D 如無意外速度會升到99,盤球最多升到90,控球82,3左右,之後應該都冇乜特點,希望學得哂10張技能卡,依家好似得一張古或招
講多幾句....

想問今集有冇人試過同一個球員係自己手下會爆發兩次或更多 ?

因為今集我試過同一個球員爆發兩次,但一次係外借,一次係我手下,係我手下爆兩次好似得一個,第二次已經要去到26歲,我仲記得係古斯達禾,基本上26歲個爆發好快就跌番哂

上集定前集用祖亞昆就痴線,爆左差唔多一季 (因為果陣踢得好會延長),佢爆一季,唐寧爆左半季,之後20歲左右兩個都92分左右,祖亞昆嬲尾直頭升到97 , 98咁,球王咁滯
你係咪問同一年會唔會爆兩次以上
如果同一條友用幾年爆兩次或以上就唔出奇
其實都幾隨機 最緊要後生 咁就有本錢爆發
唔係呀,16-23歲左右會唔會爆到兩次

我之前用果堆友好似好少可...就算一直高分都唔會爆咁

定係我全隊都係細路所以好難抽中同一條友爆兩次

我依家全隊最大都係18歲
最大問題係自己隊友唔會識走位
頭槌又唔會夠電腦頂,最仆街係唔識跳
身位次次都輸,人哋電腦就次次都贏
仲有自己控波永遠都係彈到幾丈遠
因為係隨機 踢到曉飛都未必爆
試過有個長期後備 比佢上1,2場就話爆 又唔係踢得好
我都係,有啲後備無啦啦踢幾場就爆
不過大家如果有心刷呢,可以刷借將既爆發

如果有國家隊賽事而你又係教練,咁可以反復咁跳過比賽,直到佢同你講有外借球員爆發,呢招萬試萬靈,但你要花少少時間刷,我試過刷1次就得,2次都有,但6次7次都有既,如果好似我咁有大量借將出去既話不妨試下,我基本上最少都借7件出去

你唔洗理你D人打得好唔好,有冇落場,呢D根本都唔關事,冇落場都可以照爆 我外借個RALF就係,明明都冇比賽都話佢爆發
爭頂頭鎚係無視高度 次次開親龍門球 都係zip前果位爭到
屌你 messi次次都可以贏拉莫斯/華拉尼
更加衰既係你條友幾高大都好 比人食左身位就點都卡唔返去前面 成個弱智咁
根本斬個波出去果下已經定左邊個會爭到個波
如果你係對電腦,要慣性佢開龍門球之前果半秒撳兩下十字掣向對面龍門方向,呢個掣係佈越位,等成條防線行前幾步,個波斬出黎就已經企定定左係對面個前鋒前面,就算俾人卡番位,你見唔對路你撳解圍都仲有50%-60%機會頂得走個波,但如果係劇本既話一樣會俾人SM
控波真係好恐怖,D球員成日上腳果下係不受控,我有時根本放哂方向掣想佢控定個波,點知係會控到一直衝向前

再癲D既就係接應D 20碼左右既高波,就算有成幾秒俾個球員判定,佢都可以判定到要跳出去控,控完彈下彈下又要用腳面修正,修正到個波向前佢仲要衝前多一步,根本痴線,完全不受控

我真係不敢想像點解去到2019年既PS4 GAME仲可以整到技術含量咁低,冇技術、冇AI,根本呢隻GAME就係黃昏時期
上年差唔多呢個時候都已經有段小trailer同新聞流出
依加就好靜 官方既post仲係講緊今集既野
係咪知道自己冇料 慳返啖氣吹奏隻game
除左新cheat之外睇怕都冇乜野加到

最多del埋法乙英冠整個卡塔爾、越南聯賽俾你囉
老老柒柒 佢今集d新聯賽淨係玩過土超同蘇超既幾隊波 其他掂都未掂過
反而冇左真實乙組賽聯既升降班 個ml有少少不足
如果要用d乙組黎換其他細聯賽寧願唔換
踢bal想去護級隊救亡但見到唔洗護

迫左我去踢紐卡素,玩家打防中電腦要入波真係難好多
部腦個 HDD 接近打柴, 今日換咗個新 SSD
入到 Gameplay 畫面, 但開唔到 setting.exe
冇得較返用手掣

幾代前好似有遇過呢個問題, 有冇巴打知點解決
上google搵解決方案啦
上年2019沒記錯係今日出trailer
唔知2020今日會唔會消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞