[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
2019我未試過過百 頂盡99
又要悶死 點解d比賽唔係用自己myclub隊波 起碼唔會人同波衫都撞曬
有曼嘛
前鋒幾勁 但後防唔掂
用緊沙維100
上集好似用伊巴都100
以前仲有希汀加同雲達邦尼
但2個現實都
希汀加都叫當年爛鬼國家隊條防線做主力
上個engine封頂係109
宜家呢個封頂好似係100
屌 打到燥 玩第二高既難度用般尼打 屌對面啲人單刀射親都入 個龍除左開龍門球都無咩點救波 下下都俾人射角 點撚救呀
今集電腦射得基本上都入
係 on撚9 橫傳出到波入左7成 啲電腦永遠唔會禁區外射波 除左角球頂返出黎之外
Ps4碟已賣

終於唔使再扔手掣
如果淨係玩offline career mode,你哋鐘意pes19 ML 定 fifa19 career mode多啲? 同埋pes有冇patch係可以改scripting gameplay?
仲有冇keyman 伍家謙?
ml同career mode各有各好 想真實又玩到金錢足球就career mode
ml2,3千萬買一條友真係見到都冇癮
長玩想玩重生人 爆升能力就ml
career重生人假名假樣 10季內d現役球員退得7788就周街假樣
但fifa本身齊曬版權 玩英超西甲呢d有成個package好吸引 投入感大d
Pes玩極都係果幾個球場同埋個界面好樣衰完全冇投入感(比分牌果d)

Pc版有得改gameplay 但scripting真係冇計冇得搞
版權計分牌嗰啲因爲我玩pc版所以會down patch加翻,球場嗰啲都有得加㗎嘛?我仲以為pes patch可以改scripting,因為我搵到fifa有mod可以改

你意思係咪pes買人難買啲?因為我想啲球員買賣同AI揀陣容嗰啲可以真實啲,你認為呢兩樣邊個做得好啲?
咁兩邊都膠膠地 d球星都會亂轉會
同一個位買2,3個球星重疊曬
之後比賽出垃圾球員都唔出球星
出垃圾真係好弱智 成日出啲可能成季都冇點出過既垃圾球員 特別係龍門 3個龍門就出個0出場次數既第3龍門 勁隊情況特別嚴重
想問下有邊個防中好用?玩疤影帝好好用但搵唔到人接班
等重生囉
我覺得隻game冇話邊隻防中特別勁 應該話防中呢個位係隻game入面作用好細
我覺得冇效保護到個中後場
前提係你要頂贏佢,機會更加低
重生黎講尼恩高籣係好好用
派路啦
好快轉生
係咪要裝patch先有?
我個legend patch無派路
可能係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞