[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Er 咁ps4呢個平台本身可以入既野真係好有限 入完波衫logo都完左7,8成野啦
佢仲有整下德甲同其他聯賽 不過假樣
其實佢唯一可取真係得波衫靚 同埋一出game就即有patch
其他野pc patch可以做得更多亦做得好過佢
咁其實pc係咪唔洗用佢都得
係 除左一開頭pc patch未必整得切
咁咪導入佢d波衫logo玩住先囉
Intel i5 4460
8GB ram
Nvidia GTX 760
2GB VRAM 共用4GB
咁玩2020有冇問題
但19玩一陣都跌FPS 唔知點解
跌到玩唔到 一開始60 半場左右就3x-4x
用過網上方法都唔得
跌FPS果陣有冇開工作管理員check下cpu/磁碟使用量之類既野有冇去到100%
我再試試先
唔知今年my club 會點呢
仲末有咩消息
官網介紹都冇特別提 姐係冇改進
希望有改善啦
唔係好悶
無咩元素
係幾悶架 抽下波過下癮
如果佢可以fifa 咁
多D盃賽
有下weekly objective 咁
就好
你估佢會唔會收埋d 料遲D先公佈
無理由官方網站一D myclub details 都冇
如果佢可以fifa 咁
多D盃賽
有下weekly objective 咁
就好
你估佢會唔會收埋d 料遲D先公佈
無理由官方網站一D myclub details 都冇
佢個match day咩玩法
就快到gamescom遊戲展 到時應該會有消息
2020入波難左咁
因為射波唔似以往鳩射都中龍
方向制準繩度比以往重要 用手制玩會好d
仲要睇射門果陣有冇比人壓逼,係咪用左逆足,身體角度係咪射得舒服
以前拗腰射,第一時間撞射等等都好容易中龍 今集就有機會離曬譜
加上今集加左d新既防守招 防守球員block shot機會多左 龍門照舊容易上身神救
不過我覺得今集遠射易入過上集
唔係遇到我上面講果d情況 合理地去射波都會有好效果 所以我覺得今集係真實d
仲有要留意時機直傳創造入波 今集有招先禁射門制再禁直傳 會變左做假射直傳 做出黎個效果會有驚喜
諗住今年聖誕趁特價先買,點知而家preorder左
義士記住到時報告下同demo有冇大分別
維園要人!!!
巴打有心  呢個post本身都冇咩人
近幾個月撞正香港呢段艱苦既時期就更加少人
相信已經一早出曬去
遠射大概禁幾多成力
唔夠大家專業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞