[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
話左聯賽版權=/=球隊版權 k社識戴定頭盔
sor,布雷西亞
以前pes ml係升人仔、重生人都好過fifa好多
pesmaster.com 已經更新左少少野
已經基本可以確定今集球員既轉會費同身價係會貼近返現實
每個球員都會有個market value既價錢
亦有個同現實一樣既合約到期日

另外每隊都有個外借球員既list 相信到時可以一玩ml就第一季回收d外借左既球員

而k社呢d資料都係抄自https://www.transfermarkt.com/
就係佢所講既realistic transfer system
但其實外國有唔少人都屌pes個重生系統
佢地唔太鍾意見到保方返老還童 16歲滿面蒼老咁重生
佢地反而prefer fifa果隻重生假名假人
可能佢地通常玩幾季就夠皮 覺得玩完就算
咁睇落都唔錯喎
TRANSFERMARKT個價都跟得好近,除非有個別球員無端端俾一堆球會抬高個價
FIFA最多玩15季,雖然我未試過玩咁多季
如果要對住一堆假人真係玩唔落
所以我覺得都冇咩所謂 有d人鍾意玩短既 其實都唔會太受重生人影響
如果係鍾意玩長既 有真樣真名重生我諗點都好過中後期全部假名假樣掛
都係冇講自由出價?
有真樣投入感都高啲
我覺得冇
k社做野始終都係只會做好某一部分
所以過左咁多年隻game都未完善
佢唔del野已經要還神啦
玩ml最少都廿幾三十季 個陣c朗都重生左3次
佢最好野係 將原本有既野cut左之後再有返又當新野改善左
我最鍾意winning就係真人重生
fifa一堆假人假樣好難頂
收埋n年之後又可以拎返出黎重新品嚐
買賣人過億 10年前既pes都已經做到啦 係冇啦啦近幾年改到全部幾千萬
個世界進步緊 佢反而向後退
好啦 今集k社又打正旗號聲稱realistic transfer system 順勢打下飛機 真係多撚謝k社
原來巴打你係呢到另一個痴線佬
自問鍾意玩winning 都未試過玩到同一條友重生2次
綠帽巴分身
曾經有過,之後又del左,好似台灣都係
佢試下搞到變重生假人我即轉fifa
今集係9月10
今年要認真諗下會唔會轉會pes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞