[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
即係COOL波變左L1?
應該關個patch事 原版都唔覺 一睇條片阿古路成個都漲到
你將r1r2 l1l2都交換用下就試到
今集亂咁黎個短傳制截波又好似short short地
點呀
我想要COOL波姐
我都係鳩試 依加波又扭唔到 淨係識傳射跑 好似返返去以前打winning咁
無錯,能力高低反映得唔真實,多左屈機制打法,好聽d叫技術,其實只係玩緊bug
btw 其實你係想點樣cool波法 不如你講下2019你係禁咩制做到你所謂既cool波
超高波傳中個粒制再普通方向制個隻
demo已經好過2019了 暫時都唔覺比ai屈能力值
2019爭高波 邊個霸到前面個靚位先就8,9成機會頂贏
demo我比ai霸左前面個位都照樣可以係後面頂返贏
你可能都嫌未夠大分別 但身體對抗/速度等 依加demo已經係近幾集以黎最大分別既一集
玩最高難度 我用拜仁個koman 有空位連禁兩下加速制真係可以令到d後衛食塵 近幾集都未見過咁誇張咁爆贏ai
死啦 依加玩到已經唔記得左2019果陣點運用r1,r2 l1,l2呢d
要開返隻廢game出黎試下你講既野先知係咩
19淨係r2就可以搓下搓下個波
哦 咁demo應該係左姑(方向制)+右姑先做到類似效果
但亦姐係佢新既果個dribble 難用到仆街
其實用粒菇搓波都幾好用
橫掂玩winning都好少用其他dribble
我覺得以前分工明確d 想純搓波禁實r2+方向 想扭波就方向+右姑
依加佢將r2個搓波功能入埋落右姑到 依加左右姑一齊禁 搓波冇以前咁順 個方向難控左
仲搞到個扭波變到唔知想點
亂禁我都唔識搞
demo係得呢個禁法 不過個禁法同樣係扭波既功能
所以我咪話以前分工明確 易禁d囉
屌 今集d畫質顏色認真麻麻 玩耐少少隻眼會攰
唔夠2019果種咁自然咁舒服
塊草皮又似返以前咁好似就咁油d綠色上去
冇左2019果種質感 做乜鳩
20 應該玩 pc
上年見 19 咁撚多 mod
又可以改視點又剩
pc 改隊係咪冇隊數限制?
今年搵恩尼斯達 tune game 好似係
好似有隊數限制 不過個數量夠你整埋其他聯賽+自制傳奇隊有突咁解
Tune到個扭波有d難 要重練
PS4 隊衫好易 full
full 左唔知 del 邊隊好叉煩
想問禁邊個制可以背住對手HOLD住個波無咁易俾對方搶?
好似係冇方法禁制出呢招
depend on球員本身 比人埋身逼果陣d大隻佬自然會用個身體頂住
能力值高就有機會就咁用方向制都頂得住甚至擺脫到
轉左LV 3傳波好似好左D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞