[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
fifa近年咁撚廢,winning都可以係今集大量消失fans,真係服撚左定係ea放左好多臥底去搞撚死winning

fifa閪既野,winning更閪,fifa狂中楣柱,winning直頭人都郁唔到+自動走開

fifa有既好野,winning幾年都係冇。 線上組隊

fifa睇到既野,winning懶醒跟跟下改左佢
人地有哂各乙組聯賽,依家winning積極del哂佢,加啲泰國超、瑞士聯俾你玩,九成球員冇樣+冇球場

最基本玩家想要既野都唔知,仲講咩gameplay,靜係ml個轉會都搞到屎咁撚樣,成間廠執鳩左佢啦
唉 真係唔爭氣
今年唔係好似話轉unreal engine 咩
希望多心機搶番個market la
班人個腦唔轉既話轉到gta個engine同budget都冇用啦,一味諗住點呃玩家錢

呼籲大家下集買二手算了,蝕撚死佢
好掛住winning 2012 2013
果時個gameplay 真係屌打2014之後
執下啲動作同防守積極性就ok,之後轉引擎就
google 埋右, 但未搵到
今集睇黎真係趕哂客
其實版權先係死症,玩法大家各有各閪。
我想問吓段片入面, 紅色衫個女仔係真人定 CG 我分唔到
https://www.youtube.com/watch?v=Vh9msqaoJZw
呢個好似唔係Pes
係rush football 2
第一次知有隻咁既驚
d 畫面幾得喎
幾時有game廠可以頂下pes同fifa

呢兩間根本夾埋一齊閪
大家多唔多運用戰術控制 ?? 我重停留緊 20 年前三個格定四個格
前前後後咁

最近學緊用呢個戰術 Mode, 大家有冇用, 覺得有冇效果 ??

以前好過依加 以前仔細到每個球員set跑位方向,攻防等級
依加就大路一套套戰術 最多得兩項 一用就要跟足曬佢要求既野
例如邊後衞進攻 中場就一定有人要縮後而唔係可以谷埋上去
又係呢條片 年年都翻loop呢條片話係新一集
TIKI TAKA 係隻GAME係垃圾黎,只係D人傳完波企定定,但現實係傳完波見到有空位就會向前走位或者走去D空位現位俾隊友傳,透過大量睇落冇意思既短傳黎引你降低注意,然後可能就突然間有閘後上/有人失位咁攻

但隻GAME根本ON9,全隊就企定定唔郁,加埋電腦唔存在注意力唔集中

係電腦速度99+,仲要加埋注意力100%屈機既時候,TIKI TAKA係呢隻GAME根本就係廢

假邊後衛用過,跟唔到哥迪奧拿,佢用假邊後衛係想全隊圍實對面禁區,所以防中塞既位好重要,但WINNING班防中根本ON撚9 ,唔會遮線唔會回追乜春都唔會做,如果你進攻就一對閘落底都冇埋既話單對電腦真係自殺

邊後衛進攻好用,不過對住鐵桶就最好唔好用,因為你D人上哂去,你係後場好難組織,加埋電腦=無敵,1 ON 1 完全知道你邊個方向,加埋就算唔夠速度唔夠身位,拉一拉你個手掣震一震佢又會拎番個波,所以打鐵桶就唔好用呢個戰術,可能領先果陣去到65分鐘+領先果陣拎黎打反擊都有效,但隻GAME都係果樣啦,走位ON9,隻閘上去攻,隻翼一係自己走番轉頭讓個位俾佢,一係陪撚住佢跑
我都係鐘意以前果隻多,我D中場可以SET佢點走位,依家全部中場都會就番個戰術亂咁走位,打4123,果兩隻AMF 拉邊踢,我屌佢老母
我果兩個旗幟 差唔多成30中都有爆發過一次

贏七比零條後防線同對面同分

罰球連中三元
我發覺唔係電腦唔識自己走位,而係佢哋特登走去敵人嘅後面,所以你點都唔會交到波比佢
屌你老母
成日都玩撚到嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞