[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
成個禮拜冇玩,早兩日玩左兩鋪,覺得操作手感好差,覺得啲動作好假又起哂格咁,一開波1分鐘就控制唔到咁電腦防守撞左個波出界輸角球,之後電腦斬出黎果陣我全隊硬直俾佢任頂

果下冇癮到仆街明屈輸,就算之後反cup7比1都係熄機算,gameplay真係好撚差
本身想問點解呢條友踢英冠中下游會有真樣

https://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Windass

查一查之後發覺踢過流浪,咁就正常了

但蘇超頭三既球員只係夠料踢英冠下游會唔會太誇

如果個ML既高難度係要玩家跟番現實咁要註冊限額本土球員就好 好鍾意簽英人

簽呢班垃圾打ML 真係好有挑戰性
打比真係好撚極端
一係你屈對面
一係對面屈你
電腦仲會瘋狂剷你
點樣先有真樣真波衫???
頭先入左pc版... 無真隊衫同logo.. 仲係假名假聯賽...你地用咩patch??
Smoke patch
有無link 我睇到佢D update.. 但邊到搵到個原版...
thanks, 係offical度down左... 分10part. 連update 12parts... 勁多野彈出黎..最憎呢D... 無得1 click過download 成個update
我多數都係大陸仔網度 down, 佢地用百度雲,
可以一次過 down 晒佢 10 幾個 zip 檔, 不過速度就.......
耐心係一種磨鍊
想問下官方data pack係手動?
要係邊到更新 用官方data pack
smoke patch 已包咗最新 data pack,
但如果想就咁 download update data pack, 等我話你知......我係唔知既.....
一入kick off會變返做假衫假聯賽
玩league 好少少
玩左兩場已經想退款
?
有得退就退啦 好地地點會依段時間先買2019黎玩 下集都黎
今日再開 佢又自動變返晒假波衫 假聯賽
無得退 唔係買steam 當跌左
今日出咗新data pack 要等smoke再出新一個patch先用到
其實佢只係整定下集啲樣 下集出再整定下下集啲樣
國米果D肯定上年已經scan左但留返係今集擠牙膏咁慢慢擠出黎 仲要未擠曬
咬人蘇呢3集以黎已經起碼有4,5個樣 由最初冇鬍鬚轉做有鬍鬚又轉返冇鬍鬚最後又轉返有鬍鬚 咩料
今個dlc既小驚喜係b施華終於有真樣 武磊同賓菲加果個新仔felix都有真樣
季尾時間都出多個dlc 只係補少少人樣
就搞到pc玩家要等人整patch先玩到
垃圾konami
新一集係咪完全無聲氣,等e3講下介面唔同咗就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞