[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢主要真係靠scan 英超果堆
冇scan就咁整堅垃圾
係唔係因為上年阿朗性侵單野
Fifa換走左阿朗激嬲左佢
其實呢d野只係一個輪迴 美斯同牙朗呢十年黎做過n次fifa同pes既封面
根本就彈出彈入咁 有合約咪簽囉
今次難得比pes集齊兩個
gameplay都話demo就有得見真章
玩佢個濕鳩自稱Remaster完既Master League要等九月
最慘gameplay外都好多on9野
咁多年以黎
DEMO同實際又係另一回事
到時等睇義士報告 一開個ml 見到2,3千萬買人即刻唔洗諗
我擔心今年係連demo都麻麻地睇片感覺同2019好相似
最尾final game出黎又一定會tune到變曬形
https://www.youtube.com/watch?v=si4ZbOTN0O4
有人拍左條片比較正式版同demo
demo果陣節奏慢d 扭波碰撞都合理
比人撞甩都有機會恢復返控球權 好多55波既畫面
最終版本就一撞即甩 完全冇機會搶返個波
仲有當初提過冇體力會抽筋 我玩demo果陣都見過幾次 正式版就好似消失左咁
都唔係一撞就甩既 不過要你個球員個平衡95或以上
近年demo同正式版完全兩樣野
好聽叫聽玩家講改

但我開始懷疑demo係鳩出⋯
k社以往好鍾意叫d玩開足球game又有名氣既youtuber試玩 順便幫手宣傳
但果班人其實係玩開fifa
之後班人會反映隻game太慢 唔夠爽 最好可以輕鬆one touch pass
乒乓波咁 嘭嘭聲快上快落 你攻完又即刻到我攻
k社有聽玩家話 不過聽錯左人
仲有一部分就真係k社自己攞黎 例如d on9 ai走位 控腳波都控唔好 轉人又轉唔到轉唔岩果d劇本野
其實係confirm咗關C朗單嘢事,新聞有講過

同時唔關祖記license事,因為新上封面嘅Dybala都係著祖記波衫
我反而想知班真實球員鍾意打PES定FIFA多,宣傳唔計
基沙文係pes
佢應該係球星之中接近唯一一個唔計宣傳/收左錢而自己出黎話鍾意隻game
其他都係收左錢宣傳一定要做下樣 果年做邊隻既代言咪會話鍾意果隻game囉
同埋我覺得球星極少會鍾意玩足球game 佢地落場踢應該仲開心
佢地踢波叻 係現實已經有成功感唔洗靠打機獲取
平時已經日日訓練專注足球 私人時間都應該冇乜興致玩足球game
犯左雞姦死罪
不過今次pes逼到fifa要祖記假隊名假波衫假球場都唔係一件小事
Fifa以往齊曬主流版權 所以個edit mode完全冇準備過好似pes咁比人入logo波衫呢d
雖然只係影響祖記一隊 但今次外國d人竟然都嘈得幾勁
Pes比人強姦左咁多隊咁多年都冇佢地今年咁大反應
Pes 買到袓記呢下好好效果 吸引到好多人去討論 外國d地方勁多人笑Fifa 個piemonte calcio 見牙朗有3D scan之後決定轉會
其實版權真係好重要
打足球game對住隊假球隊假波衫仲邊有興趣玩
疤菜冇左幾年魯營都唔算慘
未來三年祖記都無真名

除非提前解約
無左隊蛆反應真係好大
有啲球星直頭波都唔會睇添
細哨退左役剩係睇精華做精華球迷
話哂都列強之一
又高人氣 (有阿朗 DYBALA DELIGHT )
無BRYAN可能冇咁大反應
派路每日3件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞