[WFC 2020]Pes 2019 討論區[5]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個陣碧咸退休做教練 勁撚到
嗰陣好似係仲興緊psp嘅年代
真係會有動力去不斷玩同刷
其實有冇方法刷潛力爆發?
隻c朗季尾先爆
雖然第一季已經用左佢入左五六十球做左英冠神射手
爆發係隨機 踢到曉飛都唔一定爆
減價買左

細細個玩winning 開始 本身轉左fifa 都有排冇用足球game 但呢集真係唔掂
D人唔識走位 防守成日發夢 好難玩
遊戲感上歷屆最差 畫面係靚
回憶呀
哩堆野幾時出現翻
睇返上面綠帽巴嗰招國家隊刷借將又真係掂
以前6星同某d球場都係要買
如果依加出 都只會係課金先有得買果種
我係Vidic
就算冇錢都死攬唔轉,寧願球會醫生球探嗰啲用垃圾
Special Edition $599

Features:
PES Shop
Classic Players
Classic Teams
Ball Effect: Rainbow coloured trail
好貴 不了
其實隻game咁少版權同球場 唔應該賣4,500 2百幾300左右就差唔多
合作夥伴:拜仁慕尼黑(其他歐洲球隊)
其實是但開個假聯賽比德甲唔得咩?
德甲好似係版權問題 連假聯賽都唔比整
FIFA惡到
德國佬咁麻煩
歐聯大家覺得係UEFA唔要你定係K社冇錢
兩者都係 如果你係uefa 比你揀都想揀同EA合作 實多錢d
ea亦會比k社更識利用個版權去整落隻game到
對k社黎講 本身歐聯個版權又唔會為佢帶黎德甲/其他歐洲球隊
隻game本身就係靠入patch 佢求其整個假歐聯mode 玩家自己入返logo果d都已經ok 只係冇左歐聯列隊出場音樂同界面呢d花臣野
倒不如慳返d錢買其他聯賽同版權 exactly就係2019佢所做既野
所以我覺得ea,uefa同k社都係有賺 3贏
整返但要課金 你會唔會課
睇得唔玩得曬左隻game
上網用呢啲玩仲過癮
利申:不了
係,一直講緊gameplay黎講今集係歷代最差
呢招好有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞