[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有無人知走火警走幾耐

走緊火警?
有冇人知year1 cu science 派緊offer 未??
唔知year2 先報elite tour 有無機會呢

唔知year1 但好似冇乜野可以填到落去 有無機會呢
想問如果Summer sem報左一科之後有冇機會轉讀其他科?

summer sem都有得add drop
或者你依家試下send email去office同佢講都得 上年有fd係咁做

Elite tour 基本淨係睇gpa
幾時出dean list呀屌
好想知有冇機會入到dean list

幫人間
HM year 1 3.9有冇機?

上年3.8 今年差唔多

搭單問,知唔知ns同acc大約幾多?
我諗唔爆4都唔洗諗

NS Acct 一定要起碼4.0

咁n展呢
收綠/紅色 Eas 書 tg@bbb6571
一陣走火警,有無人相識
一陣走火警,有無人相識

幾點
一陣走火警,有無人相識

幾點

3點至3:15
一陣走火警,有無人相識

幾點

Thanks

幾點

Thanks

有冇話wk定hhb?

幾點

Thanks

有冇話wk定hhb?

我淨係知hhb係
Cct project 無乜方向
同埋整出黎個model係咪要work?
求巴打指點明燈
幾時出dean list呀屌
好想知有冇機會入到dean list

幫人間
HM year 1 3.9有冇機?

上年3.8 今年差唔多

搭單問,知唔知ns同acc大約幾多?
我諗唔爆4都唔洗諗

acc一定要4.0 /以上
求hk史中文notes
Deartogo@gmail.com
好人有好報,祝君過3爆4入3大
另放綠色2015版eas,200蚊,一版少量highlight,其他冇原子筆冇highlight,有包書,非常新淨

好人呀
求hk史中文notes
Deartogo@gmail.com
好人有好報,祝君過3爆4入3大
另放綠色2015版eas,200蚊,一版少量highlight,其他冇原子筆冇highlight,有包書,非常新淨

好人呀

Eas 100放唔放
放綠色as書 留價同tg thx
放綠色eas書 留價同tg thx
求巴打指點明燈

我上個sem cct 自己一個做,5組入面第2高分

Groupmate/classmate 勿相認

Elite tour 基本淨係睇gpa

大約幾多...
求巴打指點明燈

我都面對緊自己一個做,啲組員好似將個腦坐住左咁
求巴打指點明燈

人地話無乜方向 你答啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞