[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
最後一日add/drop喇
跪求中醫201D轉201B/C

201c有位

轉咗

太好啦
幾驚你唔知
201c個位琴日5點開始就係到

就係琴日捕咗成日都見係0
第一日add drop等到最後一日終於轉到 好感動 雖然最理想係b

201c有位

轉咗

太好啦
幾驚你唔知

第一日add drop等到最後一日終於轉到 好感動 雖然最理想係b

我放左b喎 個位原來唔係你要左
而家個位仲係201c

201c有位

轉咗

太好啦
幾驚你唔知

而家個位仲係201c

唔夠手快 一開就已經係c
唔緊要 上堂得閒再睇下有無b 依家已經好好多

201c有位

轉咗

太好啦
幾驚你唔知

而家個位仲係201c

唔夠手快 一開就已經係c
唔緊要 上堂得閒再睇下有無b 依家已經好好多

我放完login返就見到個b冇左
有冇人未收到cc寄既transcript?
D fd好多都收到

Year2?? 出完GPA後兩日已經收到

Ik問我係咪錯左地址所以郵局寄唔到
屌sem2開始冇朋友
點解班入面個個都自己有堆fd
有無巴打可以幫手睇睇ccn2003 intro to mkt 仲有咩gp 有位?
屌sem2開始冇朋友

Agger 屌
屌sem2開始冇朋友

Agger 屌

一樣
收CCN1005 EAS書兩本

藍色個本啱唔啱呀?

我都唔知 問下人先

Push
有無巴打可以幫手睇睇ccn2003 intro to mkt 仲有咩gp 有位?

cct b05a 求b05b
收marketing easy2learn
eas II (hs) group 202求204
放書(副本) + 齊Notes + 齊Assignment
CCN2187 Biological Psychology
有意留低email
收CCN1005 EAS書兩本

藍色個本啱唔啱呀?

我都唔知 問下人先

Push

係咪要呀巴打 留tg呀
多謝translat放01既好人
有dayoff啦唔使再求從來未郁過既ob
放新版ccn1008 stat書
tg @ABC6776
收 2019 commu書
放 1054 普通話書
@poooaa
放comm書 @poooaa
Marketing b08A求轉B05BC
eas II (hs) group 202求203/204
Cct b07b 想轉b05b
收2003 marketing 書
想問下有關Summer Sem 嘅問題

1. CCN2049 chinese and western cultures 同CCN2017 Introduction to Chinese Culture 邊個易讀?
2.Summer Sem 大約有幾多人take?無fd一齊讀group project 會唔會無groupmate?

intro chinese culture 超爛cul舊年讀到仆街,gp pj A 左,assignment a 埋,竟然出B仆你個臭街,考試25分一條題目,都唔知點撚答,好撚on9

Secret個post你開?

no

讀過2048中史 身邊有friend都2017中溝
兩科都背好多野 中溝仲要勁多文言文 完全死記
同埋呢兩科china related workload都唔係輕
利申中史得B 個friend中溝最後exam半放棄狀態咁考最後都係B

中史

伏科

點解咁覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞