[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
yr2申請transcript 係咪免費?
係寄去屋企?
平放紅色EAS書
$50可議

有興趣呀巴打 放左未

未放呀 留聯絡方法 thx
平放紅色EAS書
$50可議

有興趣呀巴打 放左未

未放呀 留聯絡方法 thx

tg@bbb6571
eas 1 jean cheung 伏唔伏
係寄去屋企?

正常係唔洗申請 CC會自動寄去你屋企 我同啲fd派完GPA後兩日已經收到 乜都冇申請過
係寄去屋企?

transcript同CAT都係會自動免費咁寄比你,唔洗申請
係寄去屋企
可能係wkcc跌左
有見過/執到可以聯絡我
[連登有愛] 我唔見左隻好重要既手鐲
https://lihkg.com/thread/112754/page/1?ref=ios
收ccn 2019 Commu 書
有意tg : ccget4
可能係wkcc跌左
有見過/執到可以聯絡我
https://lihkg.com/thread/112754/page/1?ref=ios

去過邊層?
可能係wkcc跌左
有見過/執到可以聯絡我

去過邊層?

今日10樓,7樓,2樓
係寄去屋企?

正常係唔洗申請 CC會自動寄去你屋企 我同啲fd派完GPA後兩日已經收到 乜都冇申請過

仲未收到, 聽日去IK問下先 thx
幾時出dean list呀屌
好想知有冇機會入到dean list

幫人間
HM year 1 3.9有冇機?

幫人間

上年3.8 今年差唔多

幫人間

上年3.8 今年差唔多

搭單問,知唔知ns同acc大約幾多?
我諗唔爆4都唔洗諗

幫人間

上年3.8 今年差唔多

我諗唔爆4都唔洗諗

幫fd問,仲有bm
收IA書
tg @kenneth12345
其實sem4係咪已經算係已成定局
今個sem好冇動力讀書, lecturer會唔會明知sem4啲學生要meet condition都照kill?
其實sem4係咪已經算係已成定局
今個sem好冇動力讀書, lecturer會唔會明知sem4啲學生要meet condition都照kill?

呢個問題好難比答案你,但無論真相係點,希望你都盡全力讀埋佢
求hk史中文notes
Deartogo@gmail.com
好人有好報,祝君過3爆4入3大
另放綠色2015版eas,200蚊,一版少量highlight,其他冇原子筆冇highlight,有包書,非常新淨

幫人間

上年3.8 今年差唔多

我諗唔爆4都唔洗諗

NS Acct 一定要起碼4.0
各位year 1巴絲打 year 1個暑假好去考ielts(如果需要)考得差三個月後又可以考過 唔好等sem4堆埋先考
利申:今期星期考 好驚呀
想問如果Summer sem報左一科之後有冇機會轉讀其他科?
有無人知走火警走幾耐
收綠色eas書 tg: pkea123456

感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞