[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有無人去過冰島單車團或者任何其他單車團?

單車團好似第一年搞?

單車團好似第一年搞?

好像不是
有冇hm人試過冇報到個credit-based internship
過咗deadline 先知有得報 我認我戇鳩
冇報到會點架
收CCN2019 Intro to communication studies書
有意pm thanks~
Dean list
Dean list

有排
有無speed既巴打讀緊psycho
收CCN1041書 有意pm我
有冇hm人試過冇報到個credit-based internship
過咗deadline 先知有得報 我認我戇鳩
冇報到會點架

咩credit-based internship?暑假果個CCN2155 Workplace Practicum?
收CCN1028
CCN2019書
Telegram:@Killerjo1234
收CCN1028
CCN2019書

dicky 有2種搭車方法
OP1 MTR
OP2 BUS
同樣系1HR
問題:MTR塞佐15分鐘會否導致 搭MTR的opportunity cost 上升
求解🙄

因為highest value option forgone 都係bus
地鐵塞幾耐/加幾錢都對你個opportunity cost冇分別 因為而家巴士冇塞車/加價/其他因素影響 你放棄果個選項冇改變 咁個oc咪唔變
收fm書
lihkg40223@gmail.com
唔係HKCC人溫通頂得唔得 有冇咩方法可以唔洗登記

明日?

明日?

應該唔得 除非有學生證
大家覺得CA定IA難d?

ca份考試卷好on9

90分都冇A+ 痴線
收CCN1028
CCN2019書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞