[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike

唔知year1 但好似冇乜野可以填到落去 有無機會呢

Elite tour 基本淨係睇gpa

大約幾多...

好值得去㗎

6000 去17日 美國
就算唔係for nonju interview 可以有嘢講
個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2
我year2 希望要求低d 啦

有fd 上年year two 3.8x去左

Business?

可能佢細program
想請問下各位Soc Sci GPA大概幾多可以試下報 Non-Jupas
Full-Cert

ugc?

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

睇黎3.尾 year1 唔洗諗

個fd話上年接近無year one 去到

遲啲仲有啲tour想睇埋去邊,其實點解要分個叫elite tour,做嘅野有咩分別

Elite tour去上堂
另外個啲就全程都係玩
不過番到黎都要寫番份report同present
放新版ccn1008 stat書
tg @ABC6776
有冇人暢順上到cares?
收ccn2019 commu 書
麻煩留一留 聯絡方法

@poooaa
求eas綠色書

tg: pkea123456
放 stat書 (CCN1008)
FA書
兩本都有包書,勁新,冇寫過野
另外收easy to learn
Tg: https://t.me/hkccba
放2019 commu書
放普通話1054 書
平放紅色eas書

Tg poooaa

唔知year1 但好似冇乜野可以填到落去 有無機會呢

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

Business?

可能佢細program

想問到底係睇cgpa定係淨係睇sem3既gpa?

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

Business?

可能佢細program

Sem gpa
其實ITB書有冇需要買?

背哂notes就夠

背哂notes就夠

但好似教完都唔太清楚教左咩咁
情況同szeto教MO差唔多
當然szeto差啲 上完一堂lecture都抄唔到notes

背哂notes就夠

但好似教完都唔太清楚教左咩咁
情況同szeto教MO差唔多
當然szeto差啲 上完一堂lecture都抄唔到notes

堂堂唔小心瞓左
最後靠背A+
冇睇過書

收CCN2121 Intermediate Accounting 書
TG: bookzera
有無engine 師兄指點下我
Cgpa 3.47 想讀mech
報poly mech又太博
報bd engine又聽講好少位
應該點報好 就deadline
有無engine 師兄指點下我
Cgpa 3.47 想讀mech
報poly mech又太博
報bd engine又聽講好少位
應該點報好 就deadline

巴打 我報左bse mech

我都諗住first bse second mech
巴打gpa幾多

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

睇黎3.尾 year1 唔洗諗

個fd話上年接近無year one 去到

遲啲仲有啲tour想睇埋去邊,其實點解要分個叫elite tour,做嘅野有咩分別

Elite tour去上堂
另外個啲就全程都係玩
不過番到黎都要寫番份report同present

玩好啲
有無engine 報左hku o既 人收到interview
想問下有無咁早出?
收mkt書
lihkg40223@gmail.com

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

Business?

可能佢細program

Sem gpa

Sor 應該係cgpa 先啱
仲未dean list ?
仲未dean list ?

通常幾多先入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞