[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇人已經收到poly social work interview
有冇人讀過CCN2144 Principles of Financial Planning
想知佢同ge嗰科pfp有咩分別
邊科難啲

你係邊個做乜用我男神個名

我咪你男神囉

係就送部Tesla俾我啦
報左poly nursing 但仲未有email是咪冇望

有冇人讀過CCN2144 Principles of Financial Planning
邊科難啲

我咪你男神囉

Model X
邊科難啲

我咪你男神囉

Model X

Model S先最正 仲有17寸Mon俾我J
有冇人收到poly data science interview ?
有冇人有去佢地係poly搞個嗰info session ?
剩係去左佢地係cc搞個嗰,想問下佢有冇講到interview要注意咩?
有冇人收到poly data science interview ?
有冇人有去佢地係poly搞個嗰info session ?
剩係去左佢地係cc搞個嗰,想問下佢有冇講到interview要注意咩?

同問
本來報左summer term
佢出左email 話unsuccessful
可能唔夠人開班
咁我6月睇到佢有咩科先再報得唔得?

日文得少少底 冇n5
Econ冇底
咁Reg jap1 intro econ會唔會連b+都冇
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

jap1 大把無底a+ 啦
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

econ 無底 B+ here 基本上除咗chapter678比較難之外其他上堂專心啲都會明
報左summer sem 但而家想drop
佢話要寫信 請問封信駛唔駛寫到好詳細咁寫原因?
會唔會好難批

唔會 一定俾你drop 雖然唔係點睇理由不過作好啲啦

Thanks bro

我之前係就咁話覺得自己唔岩讀都批
有無巴打知Elementary French 呢科詳情係點?有d興趣想簡
想問而家過哂summer term報名仲有無得報? 自隊一打膠先,之前唔知原來sem2無得報
岩岩收到BU叫我俾transcript
10號dead
而加order 係唔係趕唔切

去ik申請急件,好似2,3日就出到比你
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

econ 無底 B+ here 基本上除咗chapter678比較難之外其他上堂專心啲都會明

日文冇底A左 日文呢科考你夠唔夠勤力咋
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

仲要小心 細心 恆心
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

仲要小心 細心 恆心

第一次小測驗做得麻麻 平假名幾好 之後d小測驗係咪都要岩哂先有A
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

仲要小心 細心 恆心

第一次小測驗做得麻麻 平假名幾好 之後d小測驗係咪都要岩哂先有A

我當時都唔係次次滿分
比人扣0.5-1分到
日文得少少底 冇n5
Econ冇底

仲要小心 細心 恆心

我當時都唔係次次滿分
比人扣0.5-1分到

得3.5分 捉我漢字 之後真係要跟到足 拎滿分
有冇係wk讀嘅 見到四樓有人貼咗Twice TszYu張相係自己個locker到 有啲毒
有冇係wk讀嘅 見到四樓有人貼咗Twice TszYu張相係自己個locker到 有啲毒

我都見到
我知我太遲,但係仲有冇人有FA書放阿
Tg @lllccckkk
Social policy 好唔好讀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞