[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
中學bafs已經好差
但讀緊accounting
Intermediate accounting 好難
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

Pauline
中文commu 份assignment想寫辱警罪

但係好驚個lecturer比爛grade
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

Arison +1 每堂聽佢自己講到勁high 又唔用ppt教
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

Arison +1 每堂聽佢自己講到勁high 又唔用ppt教

Arison成鳩日唔跟ppt講野
佢d例子又濕鳩 得佢自己high
正正經經講書唔好咩
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

正正經經講書唔好咩

自己睇notes又難明 唔想今個sem gpa 因為ia 而燃燒
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

正正經經講書唔好咩

自己睇notes又難明 唔想今個sem gpa 因為ia 而燃燒

ia係有D難讀 上年係另一個lecturer教 我都係自修同問朋友
多d做數啦 拎a唔難
利申: a+
中學bafs已經好差
有冇人可以救下我

arison 教
完全唔知做緊乜

扮北姑口音按摩個例子...
其實商科gpa幾多先叫做好?
有冇讀過cost accounting 既巴絲分享下呢科點溫,或者邊d重要?今個sem比samuel教,全英語教學,好難頂
有冇人識做psy份individual asm
有冇讀過cost accounting 既巴絲分享下呢科點溫,或者邊d重要?今個sem比samuel教,全英語教學,好難頂

中間幾課印象中比較煩 狂做 背format 你預mc會難 lq 盡量拎滿分

中間幾課印象中比較煩 狂做 背format 你預mc會難 lq 盡量拎滿分

呢科主要唔係做journal entries?我見頭幾課都冇乜,冇journal entries好悶

呢科主要唔係做journal entries?我見頭幾課都冇乜,冇journal entries好悶

唔你 做表
有冇人識做psy份individual asm

你有咩唔明?
收 easy to learn marketing
email matthewcheng2403123@gmail.com

跪求
我想問 冇Dean List 係咪就冇U讀
利申:社科

咩觀念

我個frd咁講
搞到我好擔心

屌,d人咁鍾意尻足你都信
夠有人話選修科唔A就叫伏啦
你睇番佢成績,通常冇科A個d 垃圾蒞
自己睇路就算啦,信d白痴

答番你,收幾分睇科睇department
有d收3.3,有收3.7
唔同要求

Btw poly cut 撚左d high dip program 益d 白痴, 如果係個幾科既話就會易入左
asshole仔竟然學人講deanlist

重話咩讀書好叻
叻撚到入cc我真係第一次見
叫中學d後輩唔撚好入poly,去cc見識下
而家Sem 2既想問下其實即使報non jupas
而家Sem 2既想問下其實幾時報non jupas

差唔多過晒正常報名喇。。得late application。。
想問下巴絲1003中文份社評有冇咩特別要注意
或者有冇咩伏位要留意
Btw下堂教簡體字

差唔多過晒正常報名喇。。得late application。。

唔係,我指讀完兩年駁year 3果種 其實唔係好知係咩黎

唔係,我指讀完兩年駁year 3果種 其實唔係好知係咩黎

普通degree 或者top up(渣啲) 都係直接駁year3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞