[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
Social policy 好唔好讀?

講program 定course先

D project 同 exam難唔難?

無exam

無exam

可唔可以大概講下讀d咩?(內容)

無exam

香港各範疇政策現況及各種政策背後的意識形態
finance year 1 sem2 果科compulsory 係邊科
hs人想問如果f左科compulsory,但之前報東華,佢比左個additional offer,咁係咪都代表可以去讀?
finance year 1 sem2 果科compulsory 係邊科

Fm?
你地其實好易高gpa

無exam

下,你地易到無exam
你地其實好易高gpa

又嚟
你地其實好易高gpa

又嚟

由佢喇 刷存在感
你地其實好易高gpa

又嚟

由佢喇 刷存在感

我覺得要加係第一頁啦
你地其實好易高gpa

又嚟

由佢喇 刷存在感

我覺得要加係第一頁啦

blocked
你地其實好易高gpa

又嚟

由佢喇 刷存在感

我覺得要加係第一頁啦

blocked

喂你地4.5 滿分,實好易入u 啦

無exam

聽講女會高grade啲

無exam

屌你 exam都無 我地social policy 肥幾個 全班無一個人扲a
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

我想應無exam姐 你地又以為我話你地
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

我想應無exam姐 你地又以為我話你地

岩呀,無exam一定好撚好多啦仆街

你真係未撚試過一條友單拖做project硬食仲要個科係無exam既

我屌你老母我不知幾撚柒鳩想有exam呀 食撚屎啦你

我理撚得你假膠定真心膠 食撚屎
Intro to psych 難唔難讀
求FA書

無exam

屌你 exam都無 我地social policy 肥幾個 全班無一個人扲a

你都on99 冇exam先難拎a 用個死人腦諗下都知啦
係有料既4定4.5滿分都會入到u 你垃圾入唔到u就唔好係度賴地硬啦 真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞