[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇人講下揀科
Business ns有咩科好揀

Intro Management science

咪玩
遇到垃圾gpmate真係慘過食屎

佢一係唔好做,唔好最後一刻交垃圾

唉 sem4 想放鬆啲都唔得
次次都商量哂啲point先再分工 屌 點知連闡述都唔識 明明可以寫到幾百字嘅野 寫到一百字都寫唔得 唉

係呀 明明可以寫幾百字既野 求其寫幾句比你 仲要個幾句都係垃圾黎 叫佢改下仲要發9你脾氣 屌佢老味 sor真係好嬲

屌 講起就嬲 叫佢寫script 臨present先寫 想幫你改都改唔到啦

尤其用英文present 嗰啲,望住佢present 真係一額汗

中英都一樣 有得準備嘅野唔準備係到玩臨場
healthy living and common health problem呢科mid term可以點溫?
明明係common sense既野但好難背

推呀
有冇人講下揀科

FM
Nego
Global
anp
GE:pfp
想知點交野上turnitin
第一科要交上去
有冇人講下揀科

FM
Nego
Global
anp

GE有咩好揀
有冇人講下揀科

FM
Nego
Global
anp

GE有咩好揀

psycho
有冇人講下揀科

FM
Nego
Global
anp

GE有咩好揀

psycho

Jap1
有冇人講下揀科

FM
Nego
Global
anp

GE有咩好揀

psycho

Jap1

jap1

屌 我默書次次滿分都得a 點解
利申:a1滿分 a2得28分 mt91

考試點?默書怕大意

唔得閒返去睇
冇a+ gpa即刻低左0.5

我無睇卷 但我計過考試應該大概90頭

咁高 愈講愈淆

真係伊科好大壓力 要係咁keep住測驗

有個朋友話輕鬆㗎 hi見到我嘛
應該係我浪子性格唔適合

Hiragana quiz要點聽?有d好似 分唔清就gg

考試點?默書怕大意

唔得閒返去睇

咁高 愈講愈淆

應該係我浪子性格唔適合

背q哂佢

唔得閒返去睇

咁高 愈講愈淆

應該係我浪子性格唔適合

背q哂佢

就算背 背完分不清
利申:冇底

咁高 愈講愈淆

應該係我浪子性格唔適合

背q哂佢

就算背 背完分不清

之後d quiz好似唔洗聽?但點考?剩羅馬字轉日文?定中文轉日文?

咁高 愈講愈淆

應該係我浪子性格唔適合

背q哂佢

就算背 背完分不清

之後d quiz好似唔洗聽?但點考?剩羅馬字轉日文?定中文轉日文?

之後個d係比意思你
自己寫hiragana同漢字
有冇人覺得ia asm好撚難

arison教
上課完全唔明講乜
asm完全唔識做

好撚驚爛grade啊

Jandia正常

Jandia比唔比人sit堂?
有冇人覺得ia asm好撚難

arison教
上課完全唔明講乜
asm完全唔識做

好撚驚爛grade啊

Jandia正常

Jandia比唔比人sit堂?

比 應該
healthy living and common health problem呢科mid term可以點溫?
明明係common sense既野但好難背

推呀

有冇yr1報左non-j嘅收到interview啦

大L把
第一科要交上去

Moodle
第一科要交上去

Moodle

好似你個科交Assignment嗰到會出Turnitin嗰icon而唔係普通交上去嘅icon
撳入去會要你改個file名同埋upload上去
通常隔兩三個字就出結果 耐嘅可以半日先出
如果時間好趕而又好高percentage
FM IAS 好撚難
第一條已經唔知點做

大L把

咩program?
Gender 好唔好讀
宜家上緊中文tutor好悶 有無人吹水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞