[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
Gender 好唔好讀

summer 讀過 workload唔算多
有讀socio好易上手
利申: spa yr2 E科拎B+
有冇得reg finance科目?難唔難讀
想問一下而家我drop左summer sem果科
黎緊Reg科會唔會唔比sem 3 reg返同一科
或者有暗penalty之類⋯
我想讀果科架只係而家summer唔得閒上
想問cct 冇聽過書
淨係睇思方 mid term 夠唔夠做
但係思方好似冇講述句o個d?
想問下如果有ou offer會唔會退返speed個5000蚊留位費?
想問下如果有ou offer會唔會退返speed個5000蚊留位費?

同問

一定冇囉
想問cct 冇聽過書

唔洗溫思方 淨係溫notes 好過

真係伊科好大壓力 要係咁keep住測驗

有個朋友話輕鬆㗎 hi見到我嘛
應該係我浪子性格唔適合

Hiragana quiz要點聽?有d好似 分唔清就gg

背q哂佢

就算背 背完分不清
利申:冇底

之後d quiz好似唔洗聽?但點考?剩羅馬字轉日文?定中文轉日文?

之後個d係比意思你
自己寫hiragana同漢字

點解啲人會話易

有個朋友話輕鬆㗎 hi見到我嘛
應該係我浪子性格唔適合

Hiragana quiz要點聽?有d好似 分唔清就gg

背q哂佢

就算背 背完分不清
利申:冇底

之後d quiz好似唔洗聽?但點考?剩羅馬字轉日文?定中文轉日文?

之後個d係比意思你
自己寫hiragana同漢字

點解啲人會話易

係唔太難既 因為唔多野

同問

聽聞只限poly ugc先退
想問cct 冇聽過書

唔洗溫思方 淨係溫notes 好過

cct唔聽書好危喎除非好醒
本來報左summer term
佢出左email 話unsuccessful
可能唔夠人開班
咁我6月睇到佢有咩科先再報得唔得?
有冇人讀過CCN2144 Principles of Financial Planning
想知佢同ge嗰科pfp有咩分別
邊科難啲
有冇人讀過CCN2144 Principles of Financial Planning
邊科難啲

D人話好多野背
邊科難啲

D人話好多野背

仲諗住揀科計下數
除咗fm仲有咩好揀
邊科難啲

D人話好多野背

仲諗住揀科計下數
除咗fm仲有咩好揀

一定冇囉

唔該
邊科難啲

D人話好多野背

仲諗住揀科計下數
除咗fm仲有咩好揀

Management science
Poly ME派左interview
邊科難啲

兩科都讀過
Level2個科背嘢比較多 數少啲 不過記得 唔同sem唔同教法 我sem1 Micheal 教好放水 數都係fm開頭個啲數 姐係time value of money 但係背嘢都多
Sem2 reg就唔同 就會數同背嘢都平均啲
邊科難啲

你係邊個做乜用我男神個名
邊科難啲

你係邊個做乜用我男神個名

我咪你男神囉
報左poly nursing 但仲未有email是咪冇望

同問

唔會 要ugc offer先會退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞