[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇巴打讀CCN 2002 Intro Econ?
想問下有冇group project做?

冇 group project, 分組只係做class work

thx
難唔難?

肯上堂温書就靚grade架啦
Food Hygiene and Nutritional Health 有冇人讀過
日文quiz第一課生字only?
想問下有冇巴打讀過以下幾科?
Ob
A&p
Customer relationship mgt
Consumer behaviour
想問下有咩要注意

OB多嘢背 考試考晒咁多個chapter
A&P就Project麻煩
想問下有冇巴打讀過以下幾科?
Ob
A&p
Customer relationship mgt
Consumer behaviour
想問下有咩要注意

OB多嘢背 考試考晒咁多個chapter
A&P就Project麻煩

如果你係簡DS嘅 簡Nego啦 易讀易靚Grade Asm同PJ唔算難

Vocab/hiragana?

唔係兩樣都要咩

唔係兩樣都要咩

冇野了自膠
Intro to psych 難唔難讀

出名cc伏科

點解咁講

assignment要求都幾高
錯少少都隨時影響個grade
尢其A2 你要搵套電影再用theories做分析 好多人死A2
Exam唔係純粹背theories 仲要應用 你睇睇past paper就知咩事
利申: spa yr2 May姐教拎B

啱啱同佢打完招呼,隔左成年都記得我咩名

肯俾心機根本kill你唔到

may 姐 通常俾咩grade多
我份A1
有咩選修科易拎grade
請各位師兄師姐指教
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆
Food Hygiene and Nutritional Health 有冇人讀過

無Bio底唔好讀 有都要諗諗 大部分係新嘢
利申 讀緊
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

有冇咩科好推介 唔想讀伏科
Intro to psych 難唔難讀

出名cc伏科

點解咁講

assignment要求都幾高
錯少少都隨時影響個grade
尢其A2 你要搵套電影再用theories做分析 好多人死A2
Exam唔係純粹背theories 仲要應用 你睇睇past paper就知咩事
利申: spa yr2 May姐教拎B

啱啱同佢打完招呼,隔左成年都記得我咩名

肯俾心機根本kill你唔到

may 姐 通常俾咩grade多
我份A1

如果你份野無乜大問題 通常由B起手
但A1試過有人拎D
想問introduction to wines伏唔伏?

上個Sem讀完,可能第一屆,Exam放水放到
Midterm幾有挑戰性,考你上堂有無jot notes
Assignment同Project花你好多時間搵料
利申A+

有冇去15號個個bbq阿
想問introduction to wines伏唔伏?

上個Sem讀完,可能第一屆,Exam放水放到
Midterm幾有挑戰性,考你上堂有無jot notes
Assignment同Project花你好多時間搵料
利申A+

有冇去15號個個bbq阿

有,勿相認
有無巴打讀過Value and Ethics in daily life
好唔好讀
Econ個底係DSE level 4
應唔應付到business econ 同 intro to macro ??
求靚grade
想讀nego 求戰友
有冇in左poly management嘅巴絲打?
想問freshment seminar係讀咩
我係講緊elective 唔係去聽野
想問freshment seminar係讀咩
我係講緊elective 唔係去聽野

www.hkcc-polyu.edu.hk/students/SDF/CCN1013%20Freshman%20Seminar.pdf

無聽過有人真係讀
有冇in左poly management嘅巴絲打?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞