[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
求FA書

放fa書 tg?
想收CCN2019 書 影印/正本就得
有意Telegram ccget4
想收CCN2019 書 Introduction to Communication Studies 影印/正本就得
有意Telegram ccget4
Social policy 好唔好讀?

講program 定course先

D project 同 exam難唔難?

無exam

屌你 exam都無 我地social policy 肥幾個 全班無一個人扲a

你都on99 冇exam先難拎a 用個死人腦諗下都知啦
係有料既4定4.5滿分都會入到u 你垃圾入唔到u就唔好係度賴地硬啦 真係好肉酸

??
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

我想應無exam姐 你地又以為我話你地

岩呀,無exam一定好撚好多啦仆街

你真係未撚試過一條友單拖做project硬食仲要個科係無exam既

我屌你老母我不知幾撚柒鳩想有exam呀 食撚屎啦你

我理撚得你假膠定真心膠 食撚屎

??
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

你真係未撚試過一條友單拖做project硬食仲要個科係無exam既

同得狗講野多?
你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

同意,最好全部科Exam60% Coursework40%

但其實如果你真係有料的話,單拖做Project唔係問題,除左自己做成份報告之外,仲可以幫佢地諗埋Present份稿,不過QA就由佢地自生自滅。
有冇巴打讀CCN 2002 Intro Econ?
想問下有冇group project做?

冇 group project, 分組只係做class work

冇 group project, 分組只係做class work

thx
難唔難?

thx
難唔難?

去到ch 678中間難度會變到好高,如果冇底會難啲catch up到 不過都係個句上堂專心啲勤力啲嘅話要攞B+或以上都唔難
利申:無底 B+

thx
難唔難?

去到ch 678中間難度會變到好高,如果冇底會難啲catch up到 不過都係個句上堂專心啲勤力啲嘅話要攞B+或以上都唔難
利申:無底 B+

你地其實好易高gpa

係呀岩呀!
你又知既

同意,最好全部科Exam60% Coursework40%

但其實如果你真係有料的話,單拖做Project唔係問題,除左自己做成份報告之外,仲可以幫佢地諗埋Present份稿,不過QA就由佢地自生自滅。

社科難d
有冇人對下fm assignment answer
我又問
IT asso 好唔好讀?
其實係想問啲內容/assignments 會唔會好難,因為依家讀ict 啲program 好差,尤其係啲algorithm 唔識寫
另外可唔可以大概講下會讀啲乜,唔該

Push

tg: YingCharmGingITDog
原來好多巴絲打都喺non jupas post見過你地個名

大家都等緊offer

大家都等緊offer

係 希望個個都收到offer
我見你日日都係到數第幾日

大家都等緊offer

拜下offer god 會好運啲

大家都等緊offer

個Post推得太快,已經無心機追返

大家都等緊offer

個Post推得太快,已經無心機追返

家陣風頭火勢嘛
我日日都會追 唔追唔安樂

原來你都係cc

原來你都係cc

係啊 我記得你之前都記得我讀cc㗎喎
求FA書

放fa書 tg?

我要阿 tg lk888777
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞