[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
放綠色eas
Tg @ctcdi
有無中西溝神人,指點我做project & 教我點溫有$100,拎到A有多100

私補dse 一個鐘都$100啦…我諗無人會賺你果100
有無中西溝神人,指點我做project & 教我點溫有$100,拎到A有多100

難分真與假
今日幾點走火警

好似3點半
今日幾點走火警

好似3點半

真心咩又走
今日幾點走火警

好似3點半

真心咩又走

聽fd講話要
1530-1630
好似係
我都係聽返嚟

難分真與假

Sorry 係我出手唔多闊綽

難分真與假

其實中西鳩 食曬啲notes同背例子就搞掂

利申:bianca門生

難分真與假

道家,乜家乜家都要背?

難分真與假

Group project點先高分

難分真與假

道家,乜家乜家都要背?

背曬實無死 仲有一定要睇required reading 最好背埋 佢上個sem出左四成落required reading

難分真與假

Group project 答唔到你 但正正常常都有b+ 決勝關鍵都係exam

難分真與假

Group project 答唔到你 但正正常常都有b+ 決勝關鍵都係exam

Required reading 點考?
今日hhb有冇走火警
中西溝project其實要做咩 無方向😑😑
中西溝project其實要做咩 無方向😑😑

絲打係咪做sex love marriage?交流交流下
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

一字不漏 將word背曬佢?

Word 無視佢啦
睇eunice d ppt 就夠

因為word檔太多?

好多根本無用 一堆例子
你食得晒word 檔咪食囉
我mid term 淨睇slides 一樣滿分

Jessie同eunice d ppt係咪唔同?
Btw jessie成日講到呢科好難A 好驚 考試d野striaght唔straight forward架?
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

一字不漏 將word背曬佢?

Word 無視佢啦
睇eunice d ppt 就夠

因為word檔太多?

好多根本無用 一堆例子
你食得晒word 檔咪食囉
我mid term 淨睇slides 一樣滿分

Jessie同eunice d ppt係咪唔同?
Btw jessie成日講到呢科好難A 好驚 考試d野striaght唔straight forward架?

唔清楚

考試都係case study 叫你搵返用咗嘅skill/suggest 用咩method 你明咗d theory 同背咗d definition 就得
其實你可以down pastpaper 落嚟睇下嘅
想問wisenews係唔係一定要用圖書館部電腦先得架?電腦室用唔用倒?屋企用唔倒
想問拉把最多借幾多本書?
如果去polyu圖書館借係咪計埋落上面嘅quota到? thx
4.5底分 姐係你地過3 等如我地2.5

但我哋每升0.5先一個grade,亦唔多人有a+,都會比人減翻

唔緊要啦 大學識睇既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞