[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
Cct project 無乜方向
同埋整出黎個model係咪要work?
求巴打指點明燈

我上個sem cct 自己一個做,5組入面第2高分

Groupmate/classmate 勿相認

我都面對緊自己一個做,啲組員好似將個腦坐住左咁

問我啦,問我啦
Cct project 無乜方向
同埋整出黎個model係咪要work?
求巴打指點明燈

我上個sem cct 自己一個做,5組入面第2高分

Groupmate/classmate 勿相認

人地話無乜方向 你答啲咩

曲線想人求我
再問
Sem3同sem4 compulsory既科可唔可以互換?
例如sem3讀CCT Sem4讀stat 但係我stat有信心啲想sem3讀整靚啲個GPA
咁可唔可以sem3 drop CCT再add stat?
想問如果Summer sem報左一科之後有冇機會轉讀其他科?

summer sem都有得add drop
或者你依家試下send email去office同佢講都得 上年有fd係咁做

唔該哂!
再問
例如sem3讀CCT Sem4讀stat 但係我stat有信心啲想sem3讀整靚啲個GPA

compulsory唔可以郁得 剩係可以change唔可以add同drop
唔知year2 先報elite tour 有無機會呢

唔知year1 但好似冇乜野可以填到落去 有無機會呢

Elite tour 基本淨係睇gpa

大約幾多...

好值得去㗎
有冇人放marketing 書
有冇人放IA書

大約幾多...

好值得去㗎

6000 去17日 美國
就算唔係for nonju interview 可以有嘢講
個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2
我year2 希望要求低d 啦
再問

compulsory唔可以郁得 剩係可以change唔可以add同drop

Oh 最有信心既科係sem4

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

睇黎3.尾 year1 唔洗諗
我都係join個去台灣耕田算

本來都諗住耕田 而家轉軚報elite tour

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

有fd 上年year two 3.8x去左

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

個fd話上年接近無year one 去到

絲打year2?
有冇人有mkt書放
終於知Ben kf 教fa係廢成點
唔記得報summer sem send email去office補唔補到

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

個fd話上年接近無year one 去到

遲啲仲有啲tour想睇埋去邊,其實點解要分個叫elite tour,做嘅野有咩分別

大約幾多...

好值得去㗎

個團抵唔抵自己諗啦

好似之前要大約4.2

有fd 上年year two 3.8x去左

Business?
收fm書
tg: thaliaaaa

絲打year2?

Year1
收ccn2019 commu 書
麻煩留一留 聯絡方法
幾時出dean list呀屌
好想知有冇機會入到dean list

幫人間
HM year 1 3.9有冇機?

上年3.8 今年差唔多

Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞