[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇人做完中醫 可以對下
FA 好難
完全唔知做緊乜
利申:peggy教

FA緊係reg Barbara啦
FA其實都係記住晒邊d keywords配對邊d account title同埋邊個credit/debit姐,唔洗明佢up乜架

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara

Ben KF

上面講嗰幾個一係冇位一係同本身我個時間表撞到九彩

諗緊去sit第二啲lecturer 堂好冇
好開心 收到city mkt interview la
FA 好難
完全唔知做緊乜

FA其實都係記住晒邊d keywords配對邊d account title同埋邊個credit/debit姐,唔洗明佢up乜架

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara

Ben KF

Ben KF 喇
FA 好難
完全唔知做緊乜

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara

Ben KF

Ben KF 喇

佢會趕人走
好開心 收到city mkt interview la

congrats
收CCN1041 Accounting for non-business本書 留聯絡方式同留價錢
Yr 2 gpa<=3嘅各位有咩打算?
利申:已報speed
Yr 2 gpa<=3嘅各位有咩打算?
利申:已報speed

fm出左indivdual assignment未?
我見teaching plan話week5交,但今個星期都week4,moodle又未見有
係咪我lecture miss左?
收CCN1041 Accounting for non-business本書 留聯絡方式同留價錢

自己去買啦 D人一早week1 2已經開始收啦
係買就下年請早
有冇人做完中醫 可以對下
Marketing中tableware好難
FA 好難
完全唔知做緊乜

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara

Ben KF

Ben KF 喇

佢會趕人走

但佢成日叫人去sit其他lecturer
Marketing中tableware好難

真心?
收CCN2101 FA書
tlg: https://t.me/ditto_pikachu
[速報] Dean's list已出
終於可以入返次Dean's list

link?

link?

Link
Email 冇喎
如果speed 唔交$5000留位費係咪一定無左個位

link?

Link
Email 冇喎

Dean's list係唔會用email出
啲人成曰話3.2先報Ugc 但我2.幾/4 可能高過 3.2/4.5 咁姐係我係垃圾 報都無用?

link?

Link
Email 冇喎

Dean's list係唔會用email出

幾時先有錢?
等錢用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞