[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
出dean list未呀屌

咁心急做乜

今年禁撚遲

咁心急做乜

今年禁撚遲

就算出咗 dean list
d 錢都要遲d 先出啦

咁心急做乜

今年禁撚遲

就算出咗 dean list
d 錢都要遲d 先出啦

想知自己有冇份
GPA計到4.1
佢顯示4.0
咁即係點
GPA計到4.1
佢顯示4.0
咁即係點

最高去到4.0咋

咁心急做乜

今年禁撚遲

因為上個sem遲左考試
有無中西溝神人,指點我做project & 教我點溫有$100,拎到A有多100
有冇人會參加International Summer School Scholarship ?
有冇人去過可以講下去左邊間school
上網睇過d學校summer school要ielts 6.5-7先收
仲有係咪睇gpa架?

聽日去聽sharing啦 希望見到你

幾點邊到 要報名?

唔洗報名
WK 12-1pm S103
HHB 4-5pm 707

上緊堂 算了

有冇人去左
係咪一定要去先有scholarship
有冇讀過HO既可以解答下lecture 1 professionalism 係intro定都係考核範圍?

上個sem表示jamie做subject leader有出💩💩
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?
有冇讀過HO既可以解答下lecture 1 professionalism 係intro定都係考核範圍?

上個sem表示jamie做subject leader有出💩💩

好簡單
Mc問你學生應該要咩professionalism
A)專心上堂
B)食煙
C)校服一星期洗一次
想問讀hm year2 入ugc marketing 跟住係咪year3
同埋有無話邊d科一定要讀先會year3

push

有d會問你係唔係year 1同year 3 entry都接受
應該唔會,最多入去補番credit
ching你好似唔係好知non-jupas發生緊咩事咁喎

問多句 補番credit要讀多年? 唔該曬巴打

唔清楚
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢
今晚有得搶平機票好糾結
如果完sem想去旅行邊個月最安全?
好驚miss non-ju offer電話,
利申係gpa低、等食N手飯嘅廢jj
有冇人會參加International Summer School Scholarship ?
上網睇過d學校summer school要ielts 6.5-7先收
仲有係咪睇gpa架?

幾點邊到 要報名?

唔洗報名

上緊堂 算了

有冇人去左

梗係啦
幾時出癲list呀 等緊d錢黎開飯
今晚有得搶平機票好糾結
如果完sem想去旅行邊個月最安全?
好驚miss non-ju offer電話,
利申係gpa低、等食N手飯嘅廢jj

開學後
仲有係咪睇gpa架?

幾點邊到 要報名?

唔洗報名

上緊堂 算了

有冇人去左

有冇今日去左sharing既巴絲講下個sharing講左乜
我想參加 但個sharing無論係hhb定wk都撞左時間上堂
祝答者過4爆4.5 收齊offer
放FA書
tg:Jaaaacky
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

一字不漏 將word背曬佢?
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

Word 無視佢啦
睇eunice d ppt 就夠
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

Word 無視佢啦

因為word檔太多?
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

Word 無視佢啦

因為word檔太多?

好多根本無用 一堆例子
你食得晒word 檔咪食囉
我mid term 淨睇slides 一樣滿分
想問讀過nego既巴絲
想問下你地會點溫?

背晒佢

Word 無視佢啦

因為word檔太多?

好多根本無用 一堆例子
你食得晒word 檔咪食囉
我mid term 淨睇slides 一樣滿分

唔該巴打
祝收盡所有offer
今日幾點走火警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞