[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
口述歷史好難做 唔知到底要啲咩 冇方向

同問

個個lecturer唔同 我覺得consult一下個lecturer 想要咩再做好啲

多謝指教 巴打會唔會有source可以參考下

一個拎 其他人都會問我拎 不過剩係俾你一個 其他巴絲都唔好問我拎啦 因為唔想個個都有
Btw俾你email我
戴頭盔先 利申:B+

我比telegram你先得唔得?唔想放個email喺到
telegram:hkcc1600
遇到垃圾gpmate真係慘過食屎

佢一係唔好做,唔好最後一刻交垃圾

唉 sem4 想放鬆啲都唔得
次次都商量哂啲point先再分工 屌 點知連闡述都唔識 明明可以寫到幾百字嘅野 寫到一百字都寫唔得 唉

係呀 明明可以寫幾百字既野 求其寫幾句比你 仲要個幾句都係垃圾黎 叫佢改下仲要發9你脾氣 屌佢老味 sor真係好嬲
遇到垃圾gpmate真係慘過食屎

佢一係唔好做,唔好最後一刻交垃圾

唉 sem4 想放鬆啲都唔得
次次都商量哂啲point先再分工 屌 點知連闡述都唔識 明明可以寫到幾百字嘅野 寫到一百字都寫唔得 唉

係呀 明明可以寫幾百字既野 求其寫幾句比你 仲要個幾句都係垃圾黎 叫佢改下仲要發9你脾氣 屌佢老味 sor真係好嬲

屌 講起就嬲 叫佢寫script 臨present先寫 想幫你改都改唔到啦
有冇人覺得ia asm好撚難

arison教
上課完全唔明講乜
asm完全唔識做

好撚驚爛grade啊

arison教
上課完全唔明講乜
asm完全唔識做

好撚驚爛grade啊

Jandia正常
有無巴打今個sem intro to mkt 係kiki 教可以share 份revision exercise?

pisj

pish
請問Summer sem幾時會知入唔入?

Check email啦 出左result
有無巴打intro to mkt 係kiki 教?
Hks完全唔知佢講緊咩 好似only講緊歷史既感覺 到底test會點考 有無人上年讀過 點樣容易d明呢一科

Check email啦 出左result

善用email啦
屌你老母,份功課話
Completed assignment is due at the beginning of your LECTURE/TUTORIAL session on WEEK 6
(i.e. during the period 6 March to 10 March 2017).
今日tutor ,星期四lecture
我今日無上tutor,但有人話唔交當欠,之後我 鳩衝去交,佢當我欠
有無巴打今個sem intro to mkt 係kiki 教可以share 份revision exercise?

pisj

pish

??
日文點a,好L淆
Hksoc好恐怖呀!!!
有無人收到elite tour通知?
Hksoc好恐怖呀!!!

點恐怖法 睇下幫唔幫到你
日文點a,好L淆

a 個range 好低,放心
Eas2 係咪99.9999%B?-?
日文點a,好L淆

次次小測驗好緊張 好驚錯小小已經玩完
日文點a,好L淆

唔驚 我唔係次次滿分都a+
日文點a,好L淆

我要A ja 希望有 keep到85-90 有冇?
日文點a,好L淆

屌 我默書次次滿分都得a 點解
利申:a1滿分 a2得28分 mt91

arison教
上課完全唔明講乜
asm完全唔識做

好撚驚爛grade啊

Jandia正常

Arison 成日搞錯d 嘢
搞錯數字 搞錯entry
日文點a,好L淆

屌 我默書次次滿分都得a 點解
利申:a1滿分 a2得28分 mt91

考試點?默書怕大意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞