[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
想問下有冇巴打讀過以下幾科?
Ob
A&p
Customer relationship mgt
Consumer behaviour
想問下有咩要注意

Anp好似marketing既
想知logic and reasoning有無伏

點為之伏
有咩選修科易拎grade
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

有冇咩科好推介 唔想讀伏科

Jap I 最易拎高grade是常識吧
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

0底 會唔會好chur好辛苦
有無巴打讀過Value and Ethics in daily life
好唔好讀

請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

無底讀緊 唔算辛苦 但你預每星期都要溫書
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

easy
請各位師兄師姐指教

易拎靚grade*

有qouta限 小心爆

無底讀緊 唔算辛苦 但你預每星期都要溫書

想問introduction to wines伏唔伏?

上個Sem讀完,可能第一屆,Exam放水放到
Midterm幾有挑戰性,考你上堂有無jot notes
Assignment同Project花你好多時間搵料
利申A+

有冇去15號個個bbq阿

有,勿相認

Ob
A&p
想問下有咩要注意

咁做咩
Ob
A&p
想問下有咩要注意

咁做咩

除左Ob 其他讀過 anp最易讀
Ob
A&p
想問下有咩要注意

咁做咩

除左Ob 其他讀過 anp最易讀

咁understanding globalisation 呢
同埋啲人話anp project好煩 易唔易靚grade

利申A+

有,勿相認

Jamie都上水
Food Hygiene and Nutritional Health 有冇人讀過

同上 有無師兄讀過 想知多d
小弟hotel year1 報左summer intern 有冇巴絲知道係咪可以揀少一科 如果係咁計少一科GE定DS?
想問下有咩GE好讀 Chinese family culture難唔難?
小弟hotel year1 報左summer intern 有冇巴絲知道係咪可以揀少一科 如果係咁計少一科GE定DS?

DS
想問下有咩GE好讀 Chinese family culture難唔難?

Grad前點都要讀科係china related 個人覺得sem3簡中西溝其實最好 sem3你要追gpa 呢科嘅workload唔算大 PJ剩係Present+PPT asm又係寫千幾二千字文 係exam多野記小小

Grad前點都要讀科係china related 個人覺得sem3簡中西溝其實最好 sem3你要追gpa 呢科嘅workload唔算大 PJ剩係Present+PPT asm又係寫千幾二千字文 係exam多野記小小

mt又係week10定11先考 asm頭兩三個week已經up上網 但係week11/12先交 大把時間比你做

中史

利申A+

有,勿相認

Jamie都上水

呢個唔係jamie 我係nonjupas post見過絲打

DS

係我自己要揀少一科定佢個system會限我揀唔到多科?
Econ個底係DSE level 4
應唔應付到business econ 同 intro to macro ??
求靚grade

推 有無巴絲讀過

DS

係我自己要揀少一科定佢個system會限我揀唔到多科?

自己揀少,你可以揀下個SEM讀少科,或者留到SEM4先讀少科
System唔會限你,你可以揀多科,有錢交學費就得

利申A+

有,勿相認

Jamie都上水

呢個唔係jamie 我係nonjupas post見過絲打

睇黎你唔係上個SEM讀Wine既同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞