[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有個巴打話想要B10B fa我放左

intro chinese culture 超爛cul舊年讀到仆街,gp pj A 左,assignment a 埋,竟然出B仆你個臭街,考試25分一條題目,都唔知點撚答,好撚on9

Secret個post你開?

no

讀過2048中史 身邊有friend都2017中溝
兩科都背好多野 中溝仲要勁多文言文 完全死記
同埋呢兩科china related workload都唔係輕
利申中史得B 個friend中溝最後exam半放棄狀態咁考最後都係B

中史

伏科

點解咁覺得

勁多史實同人物要背 可能自己本身冇歷史底
背得勁辛苦

Secret個post你開?

no

讀過2048中史 身邊有friend都2017中溝
兩科都背好多野 中溝仲要勁多文言文 完全死記
同埋呢兩科china related workload都唔係輕
利申中史得B 個friend中溝最後exam半放棄狀態咁考最後都係B

中史

伏科

點解咁覺得

背得勁辛苦

我商科jj sem3讀中史 不過本身對歷史好有興趣
求cct b07b
eas II (hs) group 202求203/204

有無人ccn2019 communication 想由B01A/B轉去B01B/A?
Mo b05a換b05b 要兩個位
Tg:ayoungmufc18
MO b05a換B06C

我地而家同班

我地而家同班

係呀
平放紅色EAS書
$50可議

巴打放左未?

點解咁覺得

背得勁辛苦

賓尼老師世界級
利申A
收CCN1005 EAS書兩本

藍色個本啱唔啱呀?

我都唔知 問下人先

Push

係咪要呀巴打 留tg呀

Thank:lamlamK

原來係巴打你,真係萬分感激

點解咁覺得

背得勁辛苦

賓尼老師世界級
利申A

In Benny, we trust
利申A+

因為我都轉到B10A

因為我都轉到B10A

星期五朝早咪有幸見到你
放 IT Stat TM Eas 書

intro to tourism本書?
記住唔好讀intro to communication同pfp呀,伏到hihi
記住唔好讀intro to communication同pfp呀,伏到hihi

點解
利申sem4 讀緊

點解
利申sem4 讀緊

背好多野 寫好多野 仲要諗好多野,難出靚grade

intro to tourism本書?

Yes TG me michaeloleee
有冇巴打知Summer sem報咗兩科,一科retake。但而家後悔唔想讀呢一個可以點做
有冇巴打知Summer sem報咗兩科,一科retake。但而家後悔唔想讀呢一個可以點做

summer add drop period drop左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞