[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
想問下依到有冇人係讀HM GPA過3嘅 但係冇報summer internship 想搵下有冇人同我一樣

我都係 但唔知下年可以報乜柒

冇報intern唔緊要既,咁咪year2照舊讀10科lor

Summer Sem 讀一科又得唔得?

tm here
有冇人平放consumer behavior既textbook

有,telegram:teleadd2017
有冇人知點解見親d讀緊year3既人都咁閪?
有冇人平放consumer behavior既textbook

放CCN2101 FA書
tg@Kakawee
建議死亡鐵三角以後叫CCDD
取名至CC Death Delta
同時通常都係拎C 或者 D

聽講中文正常都有B+,我兩份asm同proj都只係得mean,靠exam拉到A
CCT又係純背拎A,難既根本得EAS,識幾個dse4、1個ielts 8 都得B

聽講中文正常都有B+,我兩份asm同proj都只係得mean,靠exam拉到A
CCT又係純背拎A,難既根本得EAS,識幾個dse4、1個ielts 8 都得B

同意

同意

我dse 4 eas1同2都係c+

Eas好睇邊個教

我自己都唔係拎C同D
不過真係聽好多fd講都係係C+既位置
可能你撞到既都係好老師啦
同埋我都係講下姐 唔洗咁認真既
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
想問intro to econ好唔好讀
如果中學修econ...
d pj係做d咩?
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

一齊做工作紙
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

一齊做工作紙

有修既好讀

同意

我dse 4 eas1同2都係c+

Dse 3 eas 1 同2 都係b+
溫好d notes 同本書嘅範圍
要屈mc 其實唔難
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

一齊做工作紙

又係狂畫圖?
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

一齊做工作紙

又係狂畫圖?

做題目,同dse啲題目差唔多

個課程都係一個sem讀哂dse3年既野?😕
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

一齊做工作紙

有修既好讀

我無讀過
覺得教得太快。。
要自己落堂慢慢清concept
各位巴打絲打🙇🏻‍♀️
d pj係做d咩?

GDP同credit creation 個兩科好難
上堂教得好快
Production 冇記錯係第六同第七課我勁多唔明
其他都ok

利申冇底
有無巴絲知道outstanding award 係計cgpa 定兩個sem gpa????
有無巴絲知道outstanding award 係計cgpa 定兩個sem gpa????

兩個sem

兩個sem

thx
收 ccn2101 fa書
tg: taylorhkcc
Summer sem 報左一科retake 一科新科,retake果科係B,係咪其中一科unsuccessful,另一科都unsuccessful?
就算unsuccessful,遲下係咪可以試下add/drop ,如果有位都可以讀到retake /new subject?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞