[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇人做完accounting for non business 既assignment既人知section B (A6)既accounting principle係咩
原來好多巴絲打都喺non jupas post見過你地個名

原來你都係cc

係啊 我記得你之前都記得我讀cc㗎喎

而家入連登最多就係呢兩個post
原來好多巴絲打都喺non jupas post見過你地個名

原來你都係cc

係啊 我記得你之前都記得我讀cc㗎喎

我金魚記憶
Gender份individual assignment要用幾多個theory?
Intro to psych 難唔難讀

出名cc伏科
有冇係wk讀嘅 見到四樓有人貼咗Twice TszYu張相係自己個locker到 有啲毒

我都見到

好毒撚呀

出名cc伏科

求FA書

放fa書 tg?

你比你tg我?
有冇係wk讀嘅 見到四樓有人貼咗Twice TszYu張相係自己個locker到 有啲毒

我都見到

好毒撚呀

我都見到

出名cc伏科

點解咁講

出名cc伏科

點解咁講

assignment要求都幾高
錯少少都隨時影響個grade
尢其A2 你要搵套電影再用theories做分析 好多人死A2
Exam唔係純粹背theories 仲要應用 你睇睇past paper就知咩事
利申: spa yr2 May姐教拎B
想問introduction to wines伏唔伏?
想問下FM Q3d 係咪lower?
同埋點解釋好
同埋點解釋好

No ar
同埋點解釋好

No ar

咁係咩

出名cc伏科

點解咁講

尢其A2 你要搵套電影再用theories做分析 好多人死A2
Exam唔係純粹背theories 仲要應用 你睇睇past paper就知咩事

啱啱同佢打完招呼,隔左成年都記得我咩名

出名cc伏科

點解咁講

啱啱同佢打完招呼,隔左成年都記得我咩名

肯俾心機根本kill你唔到

出名cc伏科

點解咁講

下 Intro Psy輕鬆架wo
利申:Sandy 教 A咗
有冇人已經收到poly social work interview

我有frd讀cccu收咗
好似話GPA過3.4+讀SW本科先派interview
利申:GPA3.6x Year 1 Entry 等緊email

上個Sem讀完,可能第一屆,Exam放水放到
Midterm幾有挑戰性,考你上堂有無jot notes
Assignment同Project花你好多時間搵料
利申A+
有冇去河源既巴絲
想問下有冇巴打讀過以下幾科?
Ob
A&p
Customer relationship mgt
Consumer behaviour
想問下有咩要注意

上個Sem讀完,可能第一屆,Exam放水放到
Midterm幾有挑戰性,考你上堂有無jot notes
Assignment同Project花你好多時間搵料
利申A+

唔該哂
Hks完全唔知佢講緊咩 好似only講緊歷史既感覺 到底test會點考 有無人上年讀過 點樣容易d明呢一科

會考社會特徵 意識形態 事件内容
呢科有少少抽象 唔明就唔好走tutorial 問到明
Social policy 好唔好讀?

In john lee we trsut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞